KANAĐANIN UHVATIO STJUARDESU ZA ZADNJICU: Mislila da spava, a kad se okrenula on je ĆAPIO!
Stjuardesa, Foto: Profimedia

OSUĐEN

KANAĐANIN UHVATIO STJUARDESU ZA ZADNJICU: Mislila da spava, a kad se okrenula on je ĆAPIO!

Nakon incidenta, stjuardesama je pristupilo nekoliko putnika i izrazili šok zbog događaja, dodajući da su spremni da kažu policiji šta su videli

Objavljeno:

Kanađanin je osuđen na šest meseci zatvora jer je uhvatio stjuardesu za zadnjicu na letu od Meksika do Majamija, prenosi En-Bi-Si njuz. Ovaj 50-godišnjak osuđen je u ponedeljak na saveznom sudu u Majamiju. On je još u oktobru priznao krivicu za incident od 8. avgusta.

Šta se tačno dogodilo?

Incident se dogodio u trenutku kada je stjuardesa na letu iz meksičkog grada Kankuna za Majami delila pakete grickalica. Ona je Kanađaninu ostavila paket u krilu jer je mislila da spava, a kada se okrenula, muškarac ju je uhvatio za butine i zadnjicu, navodi se u sudskim dokumentima.

Nakon incidenta, stjuardesama je pristupilo nekoliko putnika i izrazili šok zbog događaja, dodajući da su spremni da kažu policiji šta su videli, navodi En-Bi-Si njuz, pozivajući se na sudske dokumente.

1 / 6 Foto: Profimedia

Stjuardesa je odmah uzviknula i rekla čoveku da stane, na šta je on odgovorio neartikulisanim mrmljanjem. Prema odluci suda, muškarac, koji je tokom suđenja bio na slobodi jer je platio kauciju, mora da se javi u zatvor do 28. marta.

(Espreso/Index vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.