ŠTA SAD URADI, AU: Kraljica SILIKONA ne prestaje da ŠOKIRA! (FOTO)
Serena Smit, Foto: Printscreen/Instagram/serenawilliams

BARBI

ŠTA SAD URADI, AU: Kraljica SILIKONA ne prestaje da ŠOKIRA! (FOTO)

Takođe se prijavila za brazilski lifting zadnjice, a želi i da dobije još veće grudi jer njene sadašnje „počinju da izgledaju previše prirodno“. Ovo će povećati njena ulaganja u estetske operacije na više od 50.000 funti

Objavljeno: 18:16h

Barbi iz stvarnog života, koja nastoji da izgleda što plastičnije, baca još više novca kako bi dodatno poboljšala svoj „napumpani“ izgled – iako je već gledaju na ulici.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/theserenasmith

Iako ima samo 23 godine, Serena Smit ima estetske operacije još od tinejdžerske dobi. Zavisnica od hirurgije je verovala da izgleda previše obično i počela je sa operacijom grudi sa 18 godina - tada je grudnjaka veličine 32A zamenila sa grudnjakom veličine 33D.

Od tada je punila svoje lice filerima i botoksom kako bi stvorila izgled koji bode oči.

Takođe se prijavila za brazilski lifting zadnjice, a želi i da dobije još veće grudi jer njene sadašnje „počinju da izgledaju previše prirodno“. Ovo će povećati njena ulaganja u estetske operacije na više od 50.000 funti.

Ona je za Daili Star rekla:

„Volim da privlačim pažnju i volim da dobijam reakcije, ne shvatam život previše ozbiljno i volim da provociram ljude. Smatram da je to urnebesno. Vozim se unaokolo u svom žarko ružičastom Rendž Roveru sa spuštenim prozorima i puštam svoju pesmu Pricei B****, šaljem poljupce i mašem svim muškarcima. Svi se uvek smeju, mašu ili mi uzvrate poljubac. Kao i mnogi ljudi širom sveta, dobila sam malo viška kilograma tokom pandemije i mislila sam da će ovo biti savršena prilika, umesto da se vratim u teretanu, sve to isisavam i stavljam u moju zadnjicu i kukove.”, ispričala je Serena.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.