O SNIMANJU FILMOVA ZA ODRASLE ŠOK DETALJE NISTE ZNALI: Njihova najveća ZVEZDA je SVE OGOLILA I RASKRINKALA! (FOTO)
Kendra, Foto: Printscreen/Instagram/kendralust

sve tajne

O SNIMANJU FILMOVA ZA ODRASLE ŠOK DETALJE NISTE ZNALI: Njihova najveća ZVEZDA je SVE OGOLILA I RASKRINKALA! (FOTO)

Kendra je potom otkrila odgovor na pitanje za koje kaže da joj se često postavlja - koliko se tog vremena zapravo potroši na odnos

Objavljeno: 17:36h

Zvezda za odrasle je otkrila šta se dešava na snimanju filmova za odrasle, uključujući i to koliko dugo glumci zapravo imaju odnos.

Kendra Lust (43) ima preko 7,5 miliona pratilaca na Instagramu, a godinama je radila kao zvezda za odrasle, pre nego što se počela baviti sportom i voditi podkast o MMA i boksu.

Industrija filmova za odrasle često može izgledati glamurozno nekom autsajderu, sa očekivanjima jakog svetla i kratkih radnih sati.

Ali, u razgovoru sa Renee Packuette u njenom podcastu, „The Sessions“, Kendra je pružila uvid u to šta se zaista dešava ispod pokrivača na snimanju filmova za odrasle.

Ova glumica je naglasila da je većina kompanija veoma profesionalna, iako je priznala da se to može razlikovati u zavisnosti od režisera i producenta.

Voditeljka podkasta je pitala Kendru da li se, kao i u drugim filmskim industrijama, scene snimaju više puta, rekavši: „Koliko to traje? Jesi li tako iznervirana do kraja?"

"Dobro, to zavisi. Zavisi od reditelja“, odgovorila je Kendra.

„Ako je to funkcija, na setu ste 12 sati. Sećam se da sam radila 18 sati i pitala sam se, „kada će se ovo završiti?“

"Dan vam može proći jako brzo, može biti šest sati, može biti četiri sata. Sve što je snimljeno sa manje kvaliteta i pažnje bilo bi najmanje četiri do šest sati. Nikad nisam očekivala da ću izaći sa snimanja za manje od osam sati.”, objasnila je.

Kendra je potom otkrila odgovor na pitanje za koje kaže da joj se često postavlja - koliko se tog vremena zapravo potroši na odnos? „

"A ono što ljudi žele da znaju, stvarni seks traje samo 30 minuta“, otkrila je ona.

„Vi svi ovo radite, nadmašite nas u svojim spavaćim sobama.", poručila je za kraj glumica.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.