MARTA SVESNO OTIŠLA U SMRT JER NIJE IMALA DRUGOG IZBORA! Oproštaj od NAJMILIJIH ledi KRV u žilama, TUGA (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Twitter/@LPendiente

JEZIVO

MARTA SVESNO OTIŠLA U SMRT JER NIJE IMALA DRUGOG IZBORA! Oproštaj od NAJMILIJIH ledi KRV u žilama, TUGA (VIDEO)

Ispunjena joj je poslednja želja

Objavljeno:

Marta Sepulveda (51) iz kolumbijskog Medeljina preminula je ove subote nakon što su je lekari na njen zahtev podvrgli eutanaziji u Indokol centru, istom onom koji je prvobitno odbio proceduru izazivanja svesne smrti.

Poslednji njeni trenuci sa voljenima bili su posebno dirljivi. Marta je slušala omiljene pesme i još jednom se uputila ka moru, pre nego što su je odvezli u bolnicu gde će joj život kasnije biti ugašen.

Marta se uz ritme omiljenih pesama oprostila još od nekoliko porodica i prijatelja. Kroz suze im se zahvalila na podršci i blagosolovima koje su joj upućivali sve ove godine dok je vodila dugu bitku sa bolovima izazvanim amiotrofičnom lateralnom sklerozom, koja ju je mučila nekoliko godina.

Ne mogavši da obuzdaju suze, njeni najmiliji su je sve vreme pratili do kraja patnje i na putu mira, a među njima i njen sin jedinac Federiko.

U subotu 8. januara oko podneva izvršena je eutanazija koja joj je olakšala muke od kojih nije bilo drugog leka.

Martin pepeo je, po njenoj poslednjoj želji, u narednim satima prosut u vodama Karipskog mora, nedaleko od Palomina, gde je dugo živela.

– Marta je otišla zahvalna svim ljudima koji su je pratili i podržavali, koji su se molili za nju i sve ovo vreme imali reči ljubavi i empatije tokom svih ovih teških meseci – naveli su članovi njene porodice, prenosi Kalle Blue radio.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.