"RADITE VEŽBE DA SE UGREJETE" Snabdevač energije uručio IZVINJENJE za "LOŠE PROCENJENE" SAVETE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

izvinjenje

"RADITE VEŽBE DA SE UGREJETE" Snabdevač energije uručio IZVINJENJE za "LOŠE PROCENJENE" SAVETE!

Uključivanje ovsene kaše u obroke, vežbe i grljenje ljubimaca bili su među predlozima na veb stranici koja je sada izbrisana

Objavljeno:

Britanski snabdevač energije se izvinio za ,,loše procenjene i bespotrebne" savete koje je dao mušterijama. On ih je savetovao da prigrle svoje ljubimce i da rade vežbe kako bi uštedeli na grejanju.

SSE, čiji je vlasnik OVO Energy, predložila je 10 ,,jednostavnih i isplativih načina da se ugrejete ove zime," kako prenosi Financial Times, koji je prvi podelio priču.

Uključivanje ovsene kaše u obroke, vežbe i grljenje ljubimaca bili su među predlozima na veb stranici koja je sada izbrisana.

U izjavi poslatoj CNN-u u utorak, portparol za OVO Energy je rekao: ,,Link na kome su se nalazili saveti za uštedu energije je nedavno bio poslat našim mušterijama. Jasno nam je da će situacija biti jako teška ove godine."

,,Uporno radimo na pronalasku značajnih rešenja dok se približavamo energetskoj krizi, i shvatamo da je sadržaj bloga bio loše procenjen i bespotreban. Sramota nas je i iskreno se izvinjavamo," dodao je portparol.

Bonus video:

06:53

Kristijan spustio učesnicu Bara, a Luka raskrinkao njihovu vezu: SAMO GLUME

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.