MISTERIJA! Nemac OTRČAO sa aerodroma u BUGARSKOJ i NESTAO, traže ga od 2014. GODINE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Unusual Things

misterija

MISTERIJA! Nemac OTRČAO sa aerodroma u BUGARSKOJ i NESTAO, traže ga od 2014. GODINE! (VIDEO)

Snimak sa nadzorne kamere na aerodromu Varna u Bugarskoj je poslednji put da je neko video ili čuo nešto o Mitanku

Objavljeno:

Mladi Nemac, koji je 2014. godine nestao tokom odmora u Bugarskoj i čija sudbina nije poznata, smatra se "najpoznatijom nestalom osobom na Jutjubu".

Dok ceo region traga za mladićem Splita Matejem Perišom, koji je nestao pre pet dana u Beogradu i čiji nestanak prati mnogo čudnih detalja, još jedan slučaj nestanka u regionu obavijen je velom tajne.

U pitanju je Lars Mitank (28), mladi Nemac koji je 2014. godine bio na odmoru u Bugarskoj i još nije pronađen. On je poslednji put viđen na kameri kako trči ka šumi.

U snimku vidi se kako Mitank iz severne Nemačke trči pravo sa aerodroma prema šumi. Video je tokom godina doveo do raznih teorija zavere, dok se Nemac i dalje vodi kao nestao.

Prema pisanju stranih medija, video klip sa terminala, gde je mladić nestao, pregledan je više od 16 miliona puta, što je dovelo do toga da ga proglase "najpoznatijom nestalom osobom na Jutjubu".

Snimak sa nadzorne kamere na aerodromu Varna u Bugarskoj je poslednji put da je neko video ili čuo nešto o Mitanku. U snimku se vidi kako mladić u žutoj majci, u vidljivom strahu za život, trči preko bezbednosne ograde u šumu.

Iza sebe je navodno ostavio ranac i kofer, zajedno sa novčanikom, pasošem i telefonom. Međutim, u njima nije pronađen nikakav trag koji bi doveo do njegovog pronalaska.

Mitank se pridružio prijateljima na odmoru u Bugarskoj 2014. godine, ali se nikad nije vratio kući, prenosi Vizaca.com.

Rano ujutro 8. jula 2014. Lars Mitank stigao je na aerodrom u Bugarskoj kako bi uhvatio let za Nemačku. Izašao je iz taksija, pokupio svoje torbe i ušao u odeljenje za poletanje te samo otrčao van.

Od tada ga niko nije video, a na putovanju je bio sa pet svojih prijatelja. Njegovi prijatelji rekli su da tokom praznika nisu videli nikakve znakove čudnog ponašanja osim na dan kada je trebalo da odleti u Nemačku.

Njegov nestanak i danas je misterija, a niko ne zna zašto je otrčao sa aerodroma. Niko ne zna ni da li je danas živ.

Bonus video:

02:38

Jedan stari hit! Ivana Jordan peva pesmu Moj anđele

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.