PRIČA KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: MUKA ga naterala da proda auto, ali mu je OVAJ čovek promenio život (VIDEO)
Pobednik Rodrigez Kadenas bio je dirnut ovom situacijom, Foto: Printscreen/Twitter

TUŽNO

PRIČA KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: MUKA ga naterala da proda auto, ali mu je OVAJ čovek promenio život (VIDEO)

Pobednik Rodrigez Kadenas bio je dirnut ovom situacijom

Objavljeno:

Dirljiva priča stiže iz Meksika kada je muškarac oboleo od raka odlučio da proda svoj kamionet, kako bi platio troškove lečenja i operacije, ali je onda doživeo nesebičluk i empatiju kupca njegovog vozila.

Naime, Huan Manuel Vidales Montero iz gradića Himangila bio je prinuđen da proda svoj dragoceni automobil jer je morao da skupi novac kako bi preživeo.

Na licitaciji je pobedio izvesni Mark Pol Rodrigez Kadenas, a nakon što je kupio ovo vozilo, odmah ga je poklonio prethodnom vlasniku, ostavivši mu i novac kojim bi platio lečenje, ali i kamion.

– Osećam se veoma prijatno, veoma sam srećan što sam dočekao da uručim ovu nagradu, a ja nastavljam da se borim za život – kazao je Huan Manuel, prenosi Kalle Blue Radio.

Pobednik Rodrigez Kadenas bio je dirnut ovom situacijom, a znao je da oboleli voli ovo vozilo više od svega, da ga je čuvao i da ga nikad ne bi prodao da se nije razboleo.

Stoga je odlučio da mu uredno plati za kamionet kako bi imao pare za lečenje, a onda je i pred svima izgovorio: “Sada želim da ti poklonim ovaj kamionet”, što je starog novog vlasnika rasplakalo.

– Osećam se blagoslovenim što postoje ovakvi ljudi poput Marka Pola i njegovog sina koji su mi dali ovako prelep poklon. Osećam se veoma emotivno jer oni su ukapirali šta ovo vozilo znači za mene – kazao je Huan Manuel.

Snimak je takođe izmamio suze i mnogim korisnicima interneta koji su zahvalni što i dalje u svetu postoje ovakvi ljudi.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.