"UPROPASTILA SI SVOJ ŽIVOT"! DEVOJKA (19) IMA TROJE DECE I OPET JE TRUDNA: Umesto podrške, PRŠTE OSUDE (VIDEO)
Kler, Foto: Printscreen/TikTok/mamaclaire

NEVERICA

"UPROPASTILA SI SVOJ ŽIVOT"! DEVOJKA (19) IMA TROJE DECE I OPET JE TRUDNA: Umesto podrške, PRŠTE OSUDE (VIDEO)

U jednom od videa na TikToku, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici

Objavljeno:

Mlada djevojka Kler ima 19 godina i otvoreno na društvenim mrežama priča o svom životu. Tako je otkrila da je srećno udata, ima svoj dom i oseća se blagoslovljeno.

U jednom od videa na TikToku, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici. Rekla je da ima troje dece i jedno na putu.

– Dobila sam sina Luka kada sam imala 18 godina, a njegov tata nas je ostavio. Sadašnjeg muža sam upoznala kada je Luk imao tri ili četiri meseca i ubrzo smo se venčali. Velika je razlika u godinama pa me zato toliko mrze – ispričala je Kler.

@mamaclaire00 Reply to @flimango_18 welcome to my page! Stay a while ?✨ #fyp #introducingme #teenmom #pregnancy ♬ Can't Break Me - YXNG K.A

Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutno pet meseci trudna s novim suprugom, te je i postala maćeha, pošto njen suprug ima dvoje dece iz prethodnog braka.

– Imam 19 godina, skrasila se sa dobro plaćenim automobilom, vlasnica kuće, puna porodica. Živim svoj uspeh i evo me – tvrdi Kler.

@mamaclaire00 Reply to @brynthia_pierce he’s taking it into his own hands this time? #fyp #teenmom #foryoupage #momof4 #babygirl #vasectomy ♬ Colorado - Instrumental - Milky Chance

Zbog svoje otvorenosti opet je naišla na zlobne komentare na društvenim mrežama.

“U redu je, za 10 godina će pogledati okolo i shvatiti da je izgubila vreme”, “Jadna devojko, propustila si toliko toga”, “Upropastila si ceo svoj život”, bili su neki od komentara.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.