ANASTASIJA (36) SE KUPA U LEDENIM VODAMA I ZDRAVA JE KAO DREN: Muškarci će ZANEMETI kada je vide u BIKINIJU (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Youtube/mermaid_slobodchikova_nastia and kosatka_dv

OP OP

ANASTASIJA (36) SE KUPA U LEDENIM VODAMA I ZDRAVA JE KAO DREN: Muškarci će ZANEMETI kada je vide u BIKINIJU (VIDEO)

Redovno se kupa i sa improvizovanim repom sirene, a stoga i njen nadimak

Objavljeno:

Anastasija Slobodčikova (36) poznatija kao “ruska sirena”, nedavno je viđena kako sekirom razbija početni sloj zamrznutog jezera i pravi rupu kako bi se okupala u ledenoj vodi.

Ova medicinska sestra iz Vladivostoka tvrdi da redovno to radi i da joj je kupanje u ledenim vodama izlečilo mnoge zdravstvene probleme.

Redovno se kupa i sa improvizovanim repom sirene, a stoga i njen nadimak.

Anastasija tvrdi da je navukla mnogo gneva i s*ksističkih komentara zbog svog bizarnog hobija, no ona ostaje pri tome da sve radi kako treba.

– Mnogi upozoravaju na upalu pluća, cistitis i druge bolesti, ne znajući da zapravo zimsko plivanje jača imuni sistem. Postoji mnogo mržnje prema meni, naročito zimi. Za one koji “brinu” zbog mog zdravlja, nema razloga da se sekiraju. u četvrtoj sam deceniji – navodi ona za portal Vesti.Primorie.

Atraktivna Ruskinja ističe da sve ovo radi iz zadovoljstva, ali i zdravlja, a čak i u toplijem periodu godine pronalazi ruske obale Pacifika, gde bi probijala rupe u zaleđenom moru i kupala se.

Rusi inače obožavaju kupanje u ledenim vodama, a naročito su planetarno popularni stanovnici Ojmjakona, najhladnijeg sela na svetu koji se kupaju u još hladnijim vodama.

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.