POZNATA GLUMICA SE PLAŠILA DA ĆE JE BOLESNIK UBITI I SADA JE PROGOVORILA: Maltretirao je i nju i njenog SINČIĆA!
Stefani Dejvis, Foto: Printscreen/Instagram/stephaniedavis88

šokantno!

POZNATA GLUMICA SE PLAŠILA DA ĆE JE BOLESNIK UBITI I SADA JE PROGOVORILA: Maltretirao je i nju i njenog SINČIĆA!

Iskušenje je počelo sa nekoliko ubranih cvetova na prilazu njenoj kući. Nakon nekoliko dana, Stefani je rekla da je dočelao nekoliko narcisa ispred ulaznih vrata

Objavljeno:

Poznata engleska glumica Stefani Dejvis se plašila da će je ubiti opsesivan progoniteljski obožavalac čija kampanja protiv nje i njene porodice je dovela propasti.

Stefani (28) je izložila jezive detalje muškarca koji je maltretirao nju i njenog četvorogodišnjeg sina, Kejbena, tako što se šunjao oko njihove kuće, slao poklone i poruke.

Mirror izveštava kako je Aleks Boston (43) priznao krivicu za uhođenje koje je izazvalo ozbiljnu zabrinutost i uznemirenost između 2020. i 2021. godine.

Nakon što se nije pojavio, za njim je raspisana poternica.

Stefani je opisala kako je imala osećaj da joj se život pretvorio u horor film.

Iskušenje je počelo sa nekoliko ubranih cvetova na prilazu njenoj kući. Nakon nekoliko dana, Stefani je rekla da je dočelao nekoliko narcisa ispred ulaznih vrata.

Sledećeg puta je uznemirila ogromna kesa sa poklonima koja je bila u njenoj kući. U njoj su nalazile svilena spavaćica i igračke za njenog sina.

Uskoro je shvatila da je paket ostavila ista osoba koja je ostavila i narcise ispred vrata, jer je videla plišanog medu koji drži iste cvetove blizu prilaza.

Kako bi otkrila o kome se radi, odlučila je da pretraži svoje poruke na Instagramu. Tada je primetila poruke od čoveka koji je pisao da zna da su suđeni da budu zajedno i da bi želeo da bude Kejbenov tata.

Stefani je rekla: ,,Čim je počeo da spominje mog sina, shvatila sam koliko je situacija dramatična."

Blokirala ga je njegove naloge ali poruke od opsednutog obožavaoca su nastavljale da preplavljuju njen Instagram

,,Čak je shvatio i kuda smo najbolja drugarica i ja šetale tokom karantina," podelila je.

Stefani je kontaktirala policiju koja je došla da prikupi dokaze, uključujući i narcise, kako bi pronašla otiske prstiju, ali krivac je nosio rukavice da njegov DNK ne bi bio otkriven.

Zvezda je otkrila da je to bila ,,noćna mora" jer su ona i Kejben morali da se odvoje jer bilo mesta za njih kod njenih roditelja. Ona je imala napade panike i nije mogla da spava.

Stefani se potom vraćala u svoj dom na po nekoliko sati kada je počela da se zabavlja sa novim muškarcem, Oliverom.

Bonus video:

37:14

USIJANJE 23.12.2021.

(Espreso/The Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.