HTEO DA IZNENADI ŽENU, ALI JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU! Ova tetovaža ga je skupo koštala (VIDEO)
Tetovaža, Foto: Tiktok printscreen

preokret

HTEO DA IZNENADI ŽENU, ALI JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU! Ova tetovaža ga je skupo koštala (VIDEO)

Snimak je od tada pregledan više od dva miliona puta, a privukao je hiljade komentara korisnika društvenih mreža

Objavljeno:

Jedan muškarac se osramotio nakon što je iznenadio suprugu tetovirajući datum njihovog venčanja na ruku, ali je napravio veliku grešku.

Korisnica TikTok-a Ešli Karlevato rekla je da je njen muž želeo da uradi nešto lepo da obeleži njihovu prvu godišnjicu braka, pa je otišao da istetovira datum venčanja na svojoj ruci.

Odabrao je da „1,1,19“ za 1. januar 2019. bude napisano rimskim brojevima, ali se nešto izgubilo u komunikaciji jer mu je umesto toga ostalo 11.919.

Ešli je podelila celu stvar na društvenim mrežama uz natpis: "Znao sam da je trebalo da proverim umesto njega!" U videu, Ešli je rekla: „Trebalo je da ima pri ruci datum našeg venčanja rimskim brojevima. Venčali smo se 1. januara 2019. (1.1.19), ali umesto toga on je dobio 11.919.“

Kako prenosi britanski portal Miror, snimak je od tada pregledan više od dva miliona puta, a privukao je hiljade komentara korisnika društvenih mreža.

"Nikada ne pravite iste tetovaže sa svojim partnerom. To remeti vezu. Znam previše ljudi koji imaju iste tetovaže koji ili nisu više zajedno ili se svađaju sve vreme", rekao je jedan korisnik, dok je jedan dodao: "Želim tetovirati naše rimske brojeve, ali bojim se da će se to dogoditi."

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.