POKOLJ KAKAV SE NE PAMTI: Majmuni ubili 250 pasa na jeziv način, nije im bilo SPASA! (ŠOK VIDEO)
Sukob majmuna i štenadi, Foto: Printscreen/Dailymail

HOROR

POKOLJ KAKAV SE NE PAMTI: Majmuni ubili 250 pasa na jeziv način, nije im bilo SPASA! (ŠOK VIDEO)

Meštani sela u Indiji izloženi teroru, a čak su s i deca našla na udaru

Objavljeno:

Pobesneli majmuni su ubili oko 250 pasa u Indiji tako što su ih odvukli na vrhove zgrada i drveća i ispustili. Lokalni mediji navode da „nijedno štene“ nije ostalo živo u selu Lavul gde jure i napadaju čak i đake.

Takođe je bizaran i motiv jer je, kako kažu meštani, sve počelo kada je čopor pasa ubio mladunče majmuna, pa se pretpostvavlja da je pokolj u stvari čin osvete.

Seljaci su prijavili da majmuni nasrću na pse čim ih vide, te da ih onda vuku i bacaju sa visine, ponekad sa kuća, a ponekad sa drveća.

Strašne slike i snimci u indijskim medijima dodatno svedoče o brutalnosti napada. Na jednom videu se može videti majmun na krovu kako nosi štene do ivice zgrade.

Majmuni
foto: Printscreen/Dailymail

Na nekima se vidi kako psi jure majmune kroz selo dok žene i deca trče na sigurno, a čini se da psi štite dete.

Meštani su kontaktirali nadležne, tražeći da pokupe majmune ubice. Međutim, kada su policajci poslati u selo, nisu uspeli da uhvate ni jednog primata, navodi lokalni portal Nevs18.

Prepušteni sami sebi, seljaci su pokušali da spasu pse, ali su im se majmuni suprotstavili. Neki ljudi su navodno i sami pali sa krova u poteri u žurbi da spasu pse.

Majmuni su se toliko osilili, da su počeli da jure malu decu. Paniku je posebno izazvalo kada su zgrabili i odvukli osmogodišnjaka, koji je jedva spasen tako što su primate gađali kamenjem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.