GAZDA JOJ KRIŠOM UPADAO U STAN, PA JE REŠILA DA GA DOČEKA NA NAJNEPRIJATNIJI NAČIN: Ne verujete šta ga je SAČEKALO
Studentkinja iz Teksasa, Foto: Printscreen/Tiktok

POSTALA HIT NA MREŽAMA

GAZDA JOJ KRIŠOM UPADAO U STAN, PA JE REŠILA DA GA DOČEKA NA NAJNEPRIJATNIJI NAČIN: Ne verujete šta ga je SAČEKALO

Devojka je našla diskretan način da otera potencijalne stanare

Objavljeno:

Devojka kojoj je dosadilo da njen stanodavac obilazi stan bez dozvole, osvetila se ostavljajući nekoliko neprijatnih iznenađenja kako bi uplašila potencijalne stanare i postidela ga.

Studentkinja iz Teksasa snimila je sebe kako postavlja predmete i beleške koje bi oterale svakog zakupca kome smetaju problemi sa higijenom i štetočinama. Umesto da napravi haos, ostavila je uredan stan i samo nagovestila da postoje problemi.

Prvo je nasred stočića za kafu spustila ogromnu bocu insekticida, a zatim okačila na frižide recept za “domaći mamac za bubašvabe”. Pored se našla i poruka da pre svega treba poprskati kuhinju i kupatilo.

U kupatilu je ostavila tampone, supozitorije sa bornom kiselinom i menstrualnu čašicu na pultu. Kao dodatak, stavila je poruku na ogledalo da se podseti da „kupi kremu protiv hemoroida“.

Kao šlag na tortu ostavila je na vidnom mestu papir sa magičnim činima za teranje ljudi zajedno sa svećom i žalfijom.

Iako se mnogima na TikToku svidelo šta je devojka uradila, neki su ipak naglasili da stanodavac ima puno pravo da pokazuje svoju nekretninu budućim stanarima dokle god se prethodno javi.

U ovom slučaju je i sama Tejlor priznala na početku snimka da ju je stanodavac obavestio, ali joj je smetalo što nije pitao za dozvolu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.