BOŽIĆNA ŽELJA DEVOJČICE OD 4 GODINE LEDI KRV U ŽILAMA: Majka joj je UMRLA, a BAKI traži odgovor na 1 PITANJE, TUGA
Beki Regan, Foto: Facebook/Becky Regan

TRAGEDIJA

BOŽIĆNA ŽELJA DEVOJČICE OD 4 GODINE LEDI KRV U ŽILAMA: Majka joj je UMRLA, a BAKI traži odgovor na 1 PITANJE, TUGA

Ona se zarazila kovidom dok je bila trudna, nakon čega se situacija zakomplikovala, a život je izgubila u februaru ove godine, neposredno nakon rođenja svoje četvrte ćerke

Objavljeno: 18:32h

Beki Regan (29), zdravstvena radnica iz Nortemberlenda, tragično je preminula od posledica koronavirusa nedelju dana nakon porođaja.

Ona se zarazila kovidom dok je bila trudna, nakon čega se situacija zakomplikovala, a život je izgubila u februaru ove godine, neposredno nakon rođenja svoje četvrte ćerke.

Porodica će dočekati prvi Božić bez Beki, a njena majka Trejsi Beklend vratila se iz Londona kako bi preuzela starateljstvo nad najmlađim detetom Džesmin.

Takođe pomaže i u podizanju ostale tri svoje unuke koje imaju 10, osam i četiri godine.

– Obećala sam ćerki da ću čuvati njene devojčice. Teško je, zaista je teško. Devojčice su jako uznemirene, a četvorogodišnjakinja non stop ponavlja da za Božić želi svoju mamu – navela je Trejsi i dodala:

– Nadam se da me ćerka gleda odozgo i misli da radim dobar posao, ali osećam da ne radim dovoljno i da nikad neću nadomestiti nju. Pokušavam da budem hrabra, ali potajno ne želim ni da dođe Božić jer ubrzo se bliži bebin rođendan i dan smrti moje ćerke – Kazala je za Dejli rekord.

Bekina bivša koleginica Luiz Bejli pokrenula je onlajn kampanju za prikupljanje sredstava i poklona za ćerke tragično preminule žene.

– Cela situacija je užasna. Ponekad ustajem sa mislima o Beki i njenim ćerkama, pa se dodatno rastužim. Beki je bila divna osoba, a neposredno pre njene smrti, razgovarali smo o imenu za bebu koja je tek trebalo da se rodi – istakla je Bejli.

(Espreso / Daily record)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.