ONA JE "DISKRETNA ŠKOLSKA MAJKA", A SNIMA SADRŽAJ ZA ODRASLE: A to što je uradila na DEČIJOJ ZABAVI je BRUTALNO!
Aleks Sim Vajz, Foto: Printscreen/Instagram/Alex Sim-Wise

VAU!

ONA JE "DISKRETNA ŠKOLSKA MAJKA", A SNIMA SADRŽAJ ZA ODRASLE: A to što je uradila na DEČIJOJ ZABAVI je BRUTALNO!

Da budem iskrena, bila sam uplašena šta će pomisliti ostale majke pa sam zato odlučila da budem otvorena i da kažem svima na dečijoj zabavi

Objavljeno: 20:07h

Aleks Sim Vajz, manekenka koja je zaradila 250.000 funti prodajom seksi slika na OnlyFans-u, otkrila je tajne svog života ,,diskretne školske majke" u Devonu.

Aleks je pojavila u novom dokumentarcu na Channel 4-u gde je učila novajlije kako da prodaju sadržaj za odrasle.

Ipak, majka, koja živi u Devonu, kaže da joj nije neprijatno ispred školske kapije i da druge majke podržavaju ono što ona radi.

Bivša manekenka sa Treće strane i televizijska voditeljka Aleks se pre osam godina preselila u Devon gde se skrasila i osnovala porodicu sa svojim mužem.

Međutim, od kako je otvorila svoju OnlyFans stranicu 2018. godine, sakupila je hiljade obožavalaca svojim oblačenjem u različite likove koji ,,gode mnogim obožavaocima".

Aleks se pojavila na Channel 4-oj emisiji ,,How To Make it on OnlyFans" (,,Kako uspeti na OnlyFans-u") koja je objavljena 9. decembra i kaže da su reakcije bile sjajne.

Rekla je: ,,Nisam znala kako će biti ali bilo je normalno. Da budem iskrena, bila sam uplašena šta će pomisliti ostale majke pa sam zato odlučila da budem otvorena i da kažem svima na dečijoj zabavi. Svi su me podržali i bili su uzbuđeni, što me je dirnulo.

,,Ne bih želela da me to bude prepreka mom majčinstvu, jer to je razlog zašto to želim da radim, da bih bila dobra majka. Stoga mi jako znači što su svi bili fini i što su me podržali."

Bonus video:

03:40

BRZE VESTI 14.12.2021. 17:55

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.