ZUBAR MANIJAK PIPKAO SESTRE PRED PACIJENTIMA: Jednoj zavlačio ruku ispod DONJEG VEŠA dok je ćaskao sa njima!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

ZUBAR MANIJAK PIPKAO SESTRE PRED PACIJENTIMA: Jednoj zavlačio ruku ispod DONJEG VEŠA dok je ćaskao sa njima!

Jedna od žena je rekla da je počela da dolazi na posao u očevom kaputu kako bi sakrila telo, kao i da je stalno pritiskala noge jednu uz drugu u Mekenovoj blizini

Objavljeno:

Zubar iz Severne Irske Imon Mekan dobio je suspendovan nakon što je više puta sek*ualno napadao medicinske sestre i to pred pacijentima, piše Dejli Mejl.

Na disciplinskom postupku, koji je nedavno završen, jedna od sestara ispričala je da joj je Mekan zavlačio ruku ispod donjeg veša dok je opušteno ćaskao sa pacijentima. Kaže da je takođe bila na meti “Božićnih poljubaca” u obraz kada bi otišla da pokupi bonus zaradu.

Disciplinska komisija je čula i svedočenje o jednom incidentu kada se Mekan navodno bacio na jednu ženu i probao da ima odnose sa njom, što je kako tvrdi žrtva, bila kap koja je prelila čašu.

Druga medicinska sestra rekla je da je sek*ualno napadnuta čak šest puta i to dok su pacijenti bili u zubarskoj stolici. Tvrdi da je u početku oklevala da prijavi stomatologa jer joj je on ipak šef i vlasnik ordinacije.

Jedna od žena je rekla da je počela da dolazi na posao u očevom kaputu kako bi sakrila telo, kao i da je stalno pritiskala noge jednu uz drugu u Mekenovoj blizini.

“Jednom je oko Božića došao srećan u ordinaciju noseći bonuse. Dugo me je ljubio u obraz iako sam bila sama i pokušavala da izađem. Rekao je kako je dugo hteo da mi Božićni poljubac”, kazala je jedna od žena i dodala da često nije nosio ništa ispod zubarske košulje.

Ona je spomenula da joj se jednom prilikom povraćalo kada je Meken zagrlio sa leđa, kao i da joj je često dodirivao noge.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.