POSLE SAMO NEDELJU DANA ODLUČILA SE NA VELIKI RIZIK SA NEPOZNATIM MLADIĆEM: Ostala je u ŠOKU posle njegove IZJAVE
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/abgag1111

AUUU

POSLE SAMO NEDELJU DANA ODLUČILA SE NA VELIKI RIZIK SA NEPOZNATIM MLADIĆEM: Ostala je u ŠOKU posle njegove IZJAVE

Dopisivanje je trajalo nedelju dana, a on ju je već pitao želi li s njim na jedno putovanje, u Meksiko. Iako je bila malo sumnjičava jer su se tek upoznali, Ejbi je pristala, kupila kartu, spremila kofer i otputovala

Objavljeno:

Ejbi Gagnepain, studentkinja na Državnom Fakultetu Mičigen, upoznala je jednog mladića na Tinderu, a nakon što su se "spojili ", počeli su razmenjivati poruke.

Dopisivanje je trajalo nedelju dana, a on ju je već pitao želi li s njim na jedno putovanje, u Meksiko. Iako je bila malo sumnjičava jer su se tek upoznali, Ejbi je pristala, kupila kartu, spremila kofer i otputovala.

Odmah su "kliknuli" i narednih nekoliko dana proveli su kao pravi dugogodišnji par - uživali su na bazenu, plaži, plovidbi brodom, u izlascima... Sve je bilo romantično i napeto, ali stvari su se naglo preokrenule čim su sleteli s avionom natrag kući.

Neimenovani mladić zahvalio joj je što je putovala s njim, ali on ipak misli da "ovo među njima neće funkcionisati".

Ejbi je celu priču podelila u obliku TikTok videozapisa i dok su je neki tešili zbog slomljenog srca, mnogi su joj pisali da je napravila vrlo riskantan potez i da ima sreće što je sve zapravo prošlo tako dobro.

"Barem još uvek imaš sve organe", napisao je neko komentar na koji su se drugi nadovezali: "To putovanje moglo je zaista završiti kobno po tebe".+

Devojka je, kako prenosi The Sun, odgovorila da su njih dvoje ostali prijatelji i da nema potrebe da ljudi pišu ružne komentare o njemu.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.