DA ČOVEK PREBLEDI, MEDICINSKA SESTRA OTKRILA JEZIVU STVAR: Pacijentkinja joj NA SAMRTI ISPRIČALA ČIST HOROR (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/graysymmetrical

OVO JOJ JE NAJTEŽI DEO POSLA

DA ČOVEK PREBLEDI, MEDICINSKA SESTRA OTKRILA JEZIVU STVAR: Pacijentkinja joj NA SAMRTI ISPRIČALA ČIST HOROR (VIDEO)

Ranije ove godine, TikTokerka je počela da deli neke od ovih priča na svom nalogu. Priznanja se kreću od čudnih i divnih do potpuno zastrašujućih. U videu koji je pregledan više od četiri MILIONA puta, Džej Džej je objasnila kako je jedna pacijentkinja prizala da se na kraju osvetila starom dečku

Objavljeno: 19:02h

Ne možemo ni da zamislimo koliko je teško brinuti se za nekoga ko je pri kraju svog života.

Za korisnicu TikTok-a Džej Džej, nije to što je medicinska sestra najteži deo njenog posla. Za nju, najteža su potresna priznanja koja su neki od njenih pacijenata dali na samrtnoj postelji.

Ranije ove godine, TikTokerka je počela da deli neke od ovih priča na svom nalogu. Priznanja se kreću od čudnih i divnih do potpuno zastrašujućih. U videu koji je pregledan više od četiri MILIONA puta, Džej Džej je objasnila kako je jedna pacijentkinja prizala da se na kraju osvetila starom dečku.

@graysymmetrical

I did ask which city, but she didn’t divulge that so I couldn’t report this one #deathbedconfessions #deathbedconfession #nurse #fypシ

♬ original sound - ?

Citirajući ženu, napisala je: „Bila sam stjuardesa 80-ih. Iskoristila sam jednu od svojih stanica u gradu mog bivšeg dečka da se nađem i ubijem ga. Raskinuo je sa mnom jer sam bila predebela."

Naravno, Džej Džej je pokušala da izvuče više informacija od pacijentkinje kako bi to mogla da prijavi - ali žena je želela da ih odnese u smrt.

U snimku je napisala: „Pitala sam koji grad, ali nije otkrila, pa nisam mogla da prijavim slučaj“.

Štaviše, Džej Džej tvrdi da je takođe brinula o zatvoreniku koji je priznao ubistvo da bi zaštitio svoju ženu. Navodno joj je rekao: „Ne mogu da verujem da ovako umirem. Pao sam samo zbog svoje žene jer je [ubila] ženu sa kojom sam je prevario i osećao sam se krivim."

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.