"PONUDIO MI JE BESPLATNU TERAPIJU TETOVIRANJEM": Želela je da preboli RAZVOD, a onda je usledio HOROR
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/Holly Holliday

užas

"PONUDIO MI JE BESPLATNU TERAPIJU TETOVIRANJEM": Želela je da preboli RAZVOD, a onda je usledio HOROR

– Sada je moje samopouzdanje narušeno kao i ruka – dodala je žena koja kaže da je tatu umetnik insistirao da ponovo dođe kako bi dovršio skicu

Objavljeno:

Žena koja je prolazila kroz tešku situaciju sa svojim mužem, do tačke razdvajanja, pribegla je “terapiji” koju je ponudio umetnik, a koja se sastojala u tome da joj napravi besplatnu tetovažu. No, rezultat nije bio onakav kakav je očekivala i sada mora da se nosi sa još jednim problemom.

– Bila sam veoma ljuta i mnogo sam plakala – navela je korisnica TikToka potpisana kao Holi Holidej, da bi potom objasnila o čemu se radi.

– Rekao mi je da zna kroz šta prolazim i ponudio mi besplatnu “terapiju tetoviranjem”, na šta sam pristala. Sela sam na stolicu i on je napravio dizajn na osnovu male tetovaže iz knjige koju sam našla na internetu. Rekla sam mu da ne želim baš taj crtež, iako već imam nešto slično – kazala je ona.

Čim je počeo sa radom, žena je primetila da umetnik nije u stanju da tetovira pošto joj je delovao kao da je pomalo pripit, zbog čega je kontaktirala prijatelja da joj pomogne da izađe iz radnje jer se plašila za svoju ruku.

@itsmehollyholliday I’m so angry, I’ve cried so much. I trusted this artist he’s done great work in the past for me…. My trust is now ruined and so is my arm. #tattoofail ♬ original sound - Kneely_Knight

Na njenu žalost, tetovaža je već bila skoro gotova, a njena ruka “oskrnavljena” fatalnim dizajnom.

– Sada je moje samopouzdanje narušeno kao i ruka – dodala je žena koja kaže da je tatu umetnik insistirao da ponovo dođe kako bi dovršio skicu.

naravno, nije htela ni da čuje, a na snimku možete videti kako tetovaža izgleda i zbog čega je uopšte nezadovoljna.

(Espreso/ Objektiv.rs/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.