"ZAŠTO SI, POBOGU, JOŠ SA NJIM?" Pobesnela na muža jer odbija da se BRINE o sinu obolelom od korone, PRŠTE OSUDE!
Par, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

"ZAŠTO SI, POBOGU, JOŠ SA NJIM?" Pobesnela na muža jer odbija da se BRINE o sinu obolelom od korone, PRŠTE OSUDE!

Predloživši mu da uzme nekoliko slobodnih dana ili otvori bolovanje dok je mališan kod kuće, doživela je šok, kada je suprug počeo da joj objašnjava da je - to njen posao

Objavljeno:

Kada odlazak u vrtić nije moguć, a baka i deka servis nedostupan teško je pronaći ko će se brinuti o vašem detetu dok ste na poslu. Reklo bi se da je pravo rešenje dogovor roditelja oko toga ko će odsustvovati sa posla, ipak, jedan otac misli drugačije.

Anonimna majka, koja je savet potražila na roditeljskom forumu, objasnila je da je njen sin pozitivan na Kovid, pa je morao da se izoluje na deset dana i propusti odlaske u školu. Kako je napisala, ona radi skraćeno radno vreme, pa nema mogućnost za godišnji odmor ili bolovanje, pa se rešenje da muž, koji je stalno zaposlen sa punim radnim vremenom, brine o detetu činilo idealno, prenosi "San".

Predloživši mu da uzme nekoliko slobodnih dana ili otvori bolovanje dok je mališan kod kuće, doživela je šok, kada je suprug počeo da joj objašnjava da je - to njen posao.

"I muž i ja radimo, on puno radno vreme, a ja pola radnog vremena. Moja mama inače brine o deci, ali i ona je pozitivna na Kovid. Dok je moj sin u izolaciji ja ću morati da radim nekoliko dana, pa sam predložila da oboje uzmemo po dva slobodna dana - jedno ove nedelje, drugo sledeće, ali on smatra da bi ja trebala da uradim sve ovo sama", požalila se majka.

U nastavku objasnila je kako je na njen predlog suprug je postao agresivan, počeo da viče i psuje, govoreći kako je ona odgovorna za nastalu situaciju i da bi sama trebalo da je reši.

"Ne mogu da ne mislim da je kranje detinjast i sebičan. Verujem da sam sebi napravila problem, jer sam upala u zamku sa skraćenim radnim vremenom i iako odlazim na posao, preuzimam sve odgovornosti kao da radim od kuće. On ne može da veruje da mu se traži da uzme slobodne dane, molim vas, objasnite mi da li je to razumno, jer ja ne mogu da se postavim na njegovo mesto", upitala je majka.

Nakon njene objave, muž je postao glavna meta osude korisnika, dok su u komentarima uveravali ženu da je on taj koji je "nerazuman".

"Zvuči užasno, dovoljno je loše da odbiješ da uzmeš slobodne dane zbog svog deteta, ali vrištati i vikati na tebe zbog ovoga...", "Grozno je što se vaš muž ne zalaže za vaše bolesno dete. Još gore je da viče i vređa vas. Zašto ste sa njim?","On ne veruje da ima bilo kakvu odgovornost da bude roditelj svom detetu i ogorčen je na vaš predlog da treba da se brine o njemu?", bili su oštri drugi roditelji.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.