ZVEZDA ZA ODRASLE ŠOKIRALA: Bila u BRAKU SA ŽENOM, a sada želi 1 STVAR
Ilustracija, Foto: Profimedia

BRAK

ZVEZDA ZA ODRASLE ŠOKIRALA: Bila u BRAKU SA ŽENOM, a sada želi 1 STVAR

Pošto je i ona bila udata, ne želi da razgovara o plaćanju računa i čiji je red da baci smeće

Objavljeno: 20:48h

Model OnliFans Ejmi Kups kaže da voli da ima afere sa oženjenim muškarcima i udatim ženama i da joj je svejedno da li je svi vide kao „rušitelja doma“, prenosi LadBible.

Ejmi samo traži dečka, ali on mora da bude oženjen. Naime, ovu tridesetdvogodišnju ženu najviše privlače oženjeni muškarci jer jedino tako može da dobije "svu zabavu, a ništa od obaveza".

Bez dosade koja dolazi sa brakom

„Oženjeni muškarci žele da popune prazninu jer ne dobijaju nešto od sadašnje partnerke i to me veoma uzbuđuje. Sviđa mi se ideja da sam ja njihova seksualna fantazija i da mogu da im budem savršena ljubavnica, odnosno da im pružim sve što žele. Osim toga, oni su već u braku, tako da one dosadne stvari ne idu sa njima “, objasnila je zvezda OnliFans.

Pošto je i ona bila udata, ne želi da razgovara o plaćanju računa i čiji je red da baci smeće.

"Mislim da niko ne treba da vara svoju bolju polovinu, ali kada je gotovo, gotovo je. Ponekad muškarci žele da pričaju ili se žale na svoju ženu pa se osećam kao terapeut. Često im kažem da ako je njihova veza tako nezdrava zezaju se, u redu je da idemo dalje “, dodaje Ejmi.

Pokloni joj i dalje stižu

Iako se uglavnom viđa sa muškarcima, udata je za ženu i kaže da njihove „seksualne i emocionalne praznine takođe moraju da se popune, mnogo više nego muškarci“.

"Doživim toliki nalet adrenalina kada znam da rizikuju brak da bi me upoznali. Volim da im vidim lica kada me gledaju dok dolazim ili dok čekam da se sretnu na parkingu tokom pauze za ručak", priznaje model OnliFans.

Ejmi kaže da ima i drugih prednosti veza sa zaposlenim ljudima, a to su beskrajni pokloni.

"Nerealno je koliko poklona dobijam od svojih ljubavnika. Dizajnerske tašne, kupone, nakit... Kada sam bila u braku sa ženom, častila me je odlascima u banje, frizurama, manikirima i botoksom - bilo je super", zaključila je ona.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.