SARINO TELO NIKADA NISU PRONAŠLI: Tinejdžerku ZVERSKI ubio najbolji drugar, razlog je JEZIV
Sara Stern, Foto: Printscreen

UŽAS!

SARINO TELO NIKADA NISU PRONAŠLI: Tinejdžerku ZVERSKI ubio najbolji drugar, razlog je JEZIV

Detalji o Sarinom nestanak su inicirani informacijom da je nađen stari automobil zaustavljen na mostu

Objavljeno:

Jedan od zločina koji je zgrozio svet tiče se smrti tinejdžerke Sare Stern, čiji je nestanak prijavljen u decembru 2016. godine. Njeno telo je, nažalost, pronađeno 2019. godine, a ubice su privedene pravdi. Ipak, dugo su se postavljala pitanja – šta se zapravo dogodilo ovoj devojci i zbog čega je njen život nasilno okončan?

Detalji o Sarinom nestanak su inicirani informacijom da je nađen stari automobil zaustavljen na mostu u Nju Džersiju. Automobil je pripadao Sarinoj baki, a ključevi su još bili u autu. Nije bilo ni traga vozaču.

Mnogi ljudi su u početku verovali da je slučaj izgledao kao samoubistvo. Jedan od Sarinih bliskih prijatelja, Lijam, čak je rekao istražiteljima da je Sara u prošlosti bila samoubilačka. Takođe je rekao policajcima da Sara ima problema sa ocem.

Dva meseca nakon što je Lijam razgovarao sa istražiteljima, uhapšen je zbog davljenja Sare. Nije bio jedini. Optužen je i čovek po imenu Preston Tejlor.

I Liam i Preston su se tog hladnog decembra pojavili kao deo grupe za potragu za Sarom, znajući šta su uradili.

Liam se suočio sa optužbama za ubistvo prvog stepena, teško ubistvo, pljačku i nekoliko drugih zločina. Preston se suočio sa optužbama za ometanje krivičnog gonjenja, zaveru za uznemiravanje ljudskih ostataka.

Motiv Sarine smrti? Sve se svodilo na novac.

Očigledno, Liam je mislio da će dobiti 100.000 dolara ako opljačka Saru i pretpostavlja se da je bio sa Sarom kada je otkrila da joj je majka ostavila veliku svotu novca kada je umrla.Nakon što je to saznao, obavestio je Prestona, pa su se zajedno “urotili” da uzmu taj novac.

Znajući da Sara ima gotovinu, Lijam je otišao u Sarinu kuću i zadavio je. Otišao je sa 9.000 dolara. U kutiji je bilo manje novca nego što je mislio, jer je Sara već potrošila veći deo.

Istina je izašla na videlo tokom jedne ispovesti u januaru 2017. kada je Lijam rekao prijatelju da je Sara primila veliku sumu novca. Postoji snimljeno priznanje u kojem Liam govori ovom prijatelju da je iznos novca bio mnogo manji nego što je očekivao. Priznao je da je ubio Saru i da više ne razmišlja o tome.

Lijam je osuđen na doživotni zatvor, a Sarino telo nije pronađeno. Stručnjaci su 2019. objavili da je njeno telo verovatno već odnela morska plima, prew nego što je bilo ko uspeo da pronađe njeno telo.

(Espreso / The blast)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.