12 likova koji toliko VOLE TRAMPA da su ga TETOVIRALI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook / NoWayGirl, Facebook / WearingInk, Facebook / BareTattooRemoval, Facebook / Tattoosbynicolle

ljudi bez sumnje!

12 likova koji toliko VOLE TRAMPA da su ga TETOVIRALI! (FOTO) (VIDEO)

Ostaje nam nepoznato da li se neko od vatrenih obožavalaca novog predsednika SAD usudio da istetovira lik njegove supruge Melanije...
Objavljeno: 10:16h

Koliko god da se mnogi sada iznenađivali i snebivali izbornom pobedom Donalda Trampa, oni koji su republikanskog kandidata od samog početka podržvali u njegovo useljavanje u Belu kuću uopšte nisu ni sumnjali!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vatreni poborici republikanskog kandidata, a sada već i izabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država osim klasične ikonografije, kačketa, majca, bedževa i sličnih predmeta, nisu prezali ni od toga da svoju vatrenu podršku Trampu izraze i na mnogo ličniji način. I to nečim što ostaje za ceo život - tetovažama!

Tako, na primer, kada je jedan tatu majstor iz Nju Hempšira, inače Trampov vatreni simpatizer, objavio da će tetovaže svog omiljenog političara raditi potpuno besplatno, nije ni slutio da će odziv zainteresovanih biti ogoroman! U jednom trenutku, imao je zakazane termine čak dve nedelje u napred!

Ipak "tatu manija" među onima koji su svoju vodršku podršku Trampu želeli maksimalno da istaknu, nije se, naravno, zadržala samo na jednom studiju u toj severnoj državi SAD, već se raširila širom te ogromne države...

Pogledajte kako neke od tih tetovaža nastalih mnogo pre izborne noći!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.