ZASPALA JE U VOZU, A ONDA SE POJAVIO MUŠKARAC: Pazite samo ŠTA JOJ JE URADIO
Putovanje vozom, Foto: Profimedia

kakav gest!

ZASPALA JE U VOZU, A ONDA SE POJAVIO MUŠKARAC: Pazite samo ŠTA JOJ JE URADIO

"Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebali biti poput njega", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma ko on bio."

Objavljeno: 18:08h

Ne bi trebalo biti tako, ali tužna je činjenica da putovanje u javnosti može biti nesigurno za žene, posebno kasno u noć.

Ipak, putovanje vozom jedne devojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca. Sabrina Aloueche objavila je što se dogodilo na svom Twitter profilu, gde je priznala da je u početku mislila da je čovek čudak, ali to je bilo pre nego što je otkrila šta je učinio za nju. "Sinoć, tokom četvorosatnog putovanja natrag u London, zaspala sam i to čvrsto. Sedela sam za stolom sama, a torba i mobilni su mi stajali na stolu. AirPods u ušima s uključenom muzikom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primetila sam da je uz grupu vrlo pijanih momaka na drugoj strani voza bio jedan muškarac", započela je u objavi koju prenosi Mirror.

I taj muškarac odlučio je da sedne nasuprot nje za sto. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, kao što on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. No, kako je silazila s voza, nepoznati muškarac odlučio joj je otkriti istinu o svojim namerama. "Potapšao me po ramenu i rekao: 'Nisam te hteo prestrašiti, samo nisam želeo da spavaš bez nadzora.' Celo vreme sedeo je onde kako bi se uverio da mogu sigurno spavati", objasnila je. Njena je objava postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni postupkom ovog muškarca. "Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebali biti poput njega", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma ko on bio."

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.