SA GRDOSIJOM OD 25 CM ŽENU NIJE MOGAO DA ZADOVOLJI: Zbog njenog NEGODOVANJA odlučio se na 1 POTEZ
Ilustracija, Foto: Profimedia

AUUU

SA GRDOSIJOM OD 25 CM ŽENU NIJE MOGAO DA ZADOVOLJI: Zbog njenog NEGODOVANJA odlučio se na 1 POTEZ

Preuzmem kontrolu i odvedem je u spavaću sobu. Pre je ona više vršila inicijativu, no sada ne toliko

Objavljeno:

Australijanac je smanjio svoj polni organ kako bi mu supruga, s kojom je u braku 21 godinu, bila srećnija u krevetu, prenosi Daily Mail. Den iz Sidnija je to otkrio u radio emisiji, dodavši kako je žrtvovao do svoje muškosti kako bi održao iskru u bračnom krevetu.

"Malo sam skratio svoj penis. Supruga se žalila da je predug, prevelik. Skinuo sam 3,81 centimetra", priznao je otac troje dece.

Voditelj Kajl ga je pitao kako mu muškost izgleda nakon zahvata. "Ne biste nikad rekli da sam bio na operaciji. Možda tek kada biste se zagledali", objasnio je Den i dodao kako mu je polni organ nekad bio dugačak 25 centimetara.

Aktivan seksualni život

U nastavku emisije Australijanac je otkrio da se pre zahvata sa suprugom seksao tri do četiri puta nedeljno, no sada to čine jednom nedeljno.

"Obično to radimo sredom, sredinom nedelje. Preuzmem kontrolu i odvedem je u spavaću sobu. Pre je ona više vršila inicijativu, no sada ne toliko. Pre osam meseci seksali smo se tri do četiri puta nedeljno. Došao bih doma s posla i sknulii bismo odeću jedno drugome", izjavio je Den.

Voditeljski duo mu je čestitao mu na aktivnom seksualnom životu nakon više od dvije decenije braka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.