"JA SAM DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE 21 GODINU": Žena tvrdi da ima DNK dokaz, ne seća se ničeg osim svog prezimena
Ilustracija, Foto: Profimedia

NESTALO DETE

"JA SAM DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE 21 GODINU": Žena tvrdi da ima DNK dokaz, ne seća se ničeg osim svog prezimena

Policija okruga Hejnrako potvrdila je da će nastaviti sa istragom ovog slučaja

Objavljeno:

Žena iz Indijane tvrdi da ima DNK dokaz da je ona sedmogodišnja devojčica koja je nestala u Virdžiniji pre više od dve decenije, objavila je lokalna stanica WWBT.

Britani Rene Vilijams je 2000. godine nestala iz hraniteljskog doma u kojem je živela. Policija je tragala za sedmogodišnjom devojčicom, koja se lečila od side, ali bez uspeha, što je navelo vlasti da pretpostave da je mrtva, posebno bez lekova.

Međutim, Kajlin Stivenson iz Indijane istupila je sa DNK dokazom za koji kaže da pokazuje da je ona nestalo dete.

Stivenson je rekla WWBT da je zaboravila većinu detalja iz prošlosti osim prezimena, Vilijams. Nakon što je na Guglu istraživala nestalu decu sa tim prezimenom, rekla je da je otkrila svoj život preko medijskih izveštaja i informacija o svom nestanku.

- Pojavila mi se fotografija Britani Rene Vilijams. Probudila sam partnera i rekla mu "ovo sam ja". Prepoznajem sebe kada se vidim, to sam ja - rekla je tada Stivenson.

Stivenson je rekla da ima mutno sećanje na vreme provedeno u hraniteljskom domu, koji je vodila Kim Parker.

Detektiv Kevin Haudišel rekao je da je nekoliko ljudi kontaktiralo službu za zaštitu dece u okrugu Hejnrako zbog zabrinutosti o deci u tom domu.

Sudski dokumenti u koje je WWBT imao uvid otkrivaju da je Parker optužena po 73 tačke optužnice za prevaru i optužena za uzimanje 24.000 dolara državnih benefita namenjenih Britani. Postigla je dogovor o priznanju krivice koji uključuje 10 godina zatvora.

WWBT je preneo da je Parker poslala Britani da živi sa dve žene u Kaliforniji, dok policija kaže da to nije tačno. Stivenson je rekla da je većinu života provela u Ohaju sa roditeljima koji su je usvojili i da je nedavno počela da traga za biološkom porodicom u Ričmondu, Virdžinija.

Takođe je rekla da je uradila DNK test sa Anastasijom Mekelroj, prvom ćerkom Britanine majke Rouz Mari Tompson i svojom navodnom polusestrom. Test je pokazao da postoje 95,83 posto šansi da su polusestre.

Međutim, njen izvod iz knjige rođenih ne podudara se sa rođendanom Britani, a nijedan doktor nije otkrio da Stivenson ima sidu, kao Britani.

Stivenson je pak rekla da "krv i DNK test ne lažu".

- Nemam sidu, ali ja sam Britani Rene Vilijams - istakla je.

Policija okruga Hejnrako potvrdila je da će nastaviti sa istragom ovog slučaja.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.