UŽASNO ISKUSTVO NA PRVOM SASTANKU: Rekao joj da je otac bolestan, a onda su usledile gnusne poruke! (VIDEO)
Mason, Foto: Printscreen/TikTok

au

UŽASNO ISKUSTVO NA PRVOM SASTANKU: Rekao joj da je otac bolestan, a onda su usledile gnusne poruke! (VIDEO)

Ona je opisala koliko se nelagodno osećala u tom trenutku

Objavljeno:

Većina nas je u nekom trenutku svog života imala loš dan. Jedna od situacija koja se može svrstati u kategoriju stvari koje „bolje da se nisu ni dogodile“ odnosi ses na situaciju kada, prilikom ugovorenog romantičnog sastanka, jedna strana jednostavno ne pojavi.

Jedna žena je nedavno doživela ovakvo iskustvo, a ukoliko ste pomislili da je tu kraj lošem iskustvu, prešli ste se!

Naime, žena po imenu Mason, koja se na TikTok -u zove @masononthemic, planirala je prošlog petka da ode na prvi sastanak sa momkom, ali stvari su se brzo pokvarile kada je provela pola sata sedeći u restoranu čekajući da se pojavi. Neprijatno, zar ne?

– Odremala sam da bih tog dana bila odmorna i sveža. Istuširala sam se. Napravila frizuru. Ukratko – izgledala sam dobro. A, onda…onda sam sedela restoranu pola sata čekajući ga – objasnila je lepa voditeljka u snimku koji je podelila sa svojim pratiocima.

– Zatim me nazvao dva sata kasnije da mi javi da mu je tata u bolnici. A onda me nazvao nakon toga da mi kaže da njegov tata zapravo nije u bolnici i da je lagao. Neprijatno.

Ali, taman kad ste pomislili da je tu kraj neprijatnosti, on joj je poslao nekoliko vrlo čudnih govornih poruka, koje je Mason podelila na TikToku:

– Prošlo je sat vremena od kako nisi odgovorila na moje poruke. Pričao sam sa svojim prjateljima i oni su se složili sa mnom da to nije u redu, i da je trebalo da mi odgovoriš – napisao joj je on, kao da je nije slagao, i kao da je nije „ispalio“ na užasan način. A zatim je dodao:

@masononthemic

I was in TikTok jail, sorry took a while to post! Crazy voicemails from his MOTHER. #fyp #crazyvoicemailsfrombradandhismother #comedy #radio #dallasradio #storytime

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

– Znaš, iskreno, počinjem da razmišljam o stvarima i ne znam, ako mi se ne javiš u e ne roku od 30 minuta, jednostavno mislim da ovo neće funkcionisati – napisao je on.

Međutim, tu nije kraj. Shvativši verovatno dozu neprijatnosti, on joj se izvinio i istakao da godinama nije bio dobro „tretiran“ i da se nije snašao u svemu tome.

A kako biste vi reagovali u ovoj situaciji? Da li ste imali neka slična neprijatna iskustva? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.