OBJAVILA SLIKU IZ RESTORANA, OBASULI JE ZLOBNIM KOMENTARIMA: "Vređali su me zbog IZGLEDA GRUDI"! (FOTO)
Emili Hotorn, Foto: Printscreen/Instagram

onlajn mržnja

OBJAVILA SLIKU IZ RESTORANA, OBASULI JE ZLOBNIM KOMENTARIMA: "Vređali su me zbog IZGLEDA GRUDI"! (FOTO)

Slučajno sam proverila komentare kako bih videla kako je fotografija prolazila, ali me šokirao broj zlobnih komentara o meni

Objavljeno:

Emili Hotorn (21) pokušavala je da promoviše suši restoran na Instagramu, ali je na kraju doživela napad panike zbog te objave. Naime, kako piše Miror, Emili je pozirala u haljini s dubokim dekolteom, a mnogi komentari osvrnuli su se na izgled njenih grudi.

- Slučajno sam proverila komentare kako bih videla kako je fotografija prolazila, ali me šokirao broj zlobnih komentara o meni. Imala sam napada panike i pomislila kako se samo želim da se sklupčam i nestanem. Najgore je bilo to što je većina komentara bila od žena, koje su "tagovale" i svoje prijateljice. Uvek su me učili da žene treba da podržavaju žene, pa mi je to bilo grozno - ispričala je.

Društvene mreže su zlo, guraju plastičnu lepotu koja ne postoji: Dok je još išla u srednju školu, vršnjaci su, kaže, uređivali njene fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama i ismijavali je, zbog čega je sa samo 15 godina i bez ikakvih kvalifikacija morala da napusti školovanje. - Bila sam depresivna, uznemirena i opasna samoj sebi. Žalosno je što se ismejavanje nastavilo i preko interneta gde su bivše školske kolegice obrađivale moje fotografije sa Fejsbuka i tako me ismejavale. Iako sam bila jako mlada, tada više nisam htela da živim - otkrila je.

Ipak, nekoliko godina kasnije u svom životu ima nevjerojatne prijatelje i ljude koji ju vole i podržavaju... Japanski restoran Maki & Ramen izdao je saopštenje nakon šokantnog zlostavljanja s kojim se Emili suočila nakon što ih je ranije ove godine promovisala onlajn u oskudnoj haljini koja je na društvenim mrežama izazvala pregršt uvredljivih komentara. - I same smo žene i želimo da verujemo da svaka žena danas u ovom izazovnom vremenu barem kod kuće može biti odevena u ono u čemu joj je ugodno, bez da zbog toga čita zlobne i pogrdne komentare i izjave - reagovale su na ovaj slučaj preko društvenih mreža direktorke marketinga restorana Maki & Ramen.

Bonus video:

02:01

KOLIKO SU ŽIVOTI MLADIH UGROŽENI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA? Dimitrije Pastuović, sektolog: Internet je neutralna stvar isto koliko i nož

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.