Alko revolucija: Napravite sami vrhunsko pivo kod kuće! (VIDEO)

novitet na svetskom tržištu

Alko revolucija: Napravite sami vrhunsko pivo kod kuće! (VIDEO)

Pivopijama ostaje samo da kupe potrebne sastojke, dodaju vodu i za dva sata dobiće voljeni napitak. Aparat "Piko" omogućava korisnicima da kreiraju ukus i odrede gorčinu omiljenog pića
Objavljeno: 19:50h

Britanci bi uskoro mogli da prave pivo u sopstvenim kuhinjama zahvaljujući novom kućnom aparatu za pravljenje zanatskog ili kraft (craft) piva. Doktori poručuju: Nije loše popiti 2,5 litra piva na dan! (FOTO) Aparat Piko je potpuno automatizovan uređaj koji svakome omogućava da u svojoj kuhinji napravi omiljeni ječmeni napitak. Pivopijama ostaje samo da kupe unapred pripremljenje sastojke, nazvane PikoPeks, zatim da dodaju vodu u mašinu i za samo dva sata dobiće pivo. Aparat omogućava korisnicima da sami kreiraju ukus i podese gorčinu omiljenog pića. Pijte pivo i bićete majstori u seksu, tvrdi najgotivnija naučna studija ikada!

Printscreen

U jednoj turi može da se napravi pet litara piva. Intresantan podatak je da 50 najinovativnijih kraft pivara na svetu već prijavilo da snabdevaju korisnike sirovinama. Frižider koji uvek zna broj flaša piva, javlja ako ga neko mazne i sam ga naručuje (VIDEO)

Printscreen

Ekipa koje je izmislila Piko pokrenula je kampanju na Kikstarteru, za prikupljanje novca za dalji razvoj projekta već je premašila zacrtanih 200.000 dolara. Tačnije, 517 ljubitelja "tečnog hleba" doniralo je ukupno 300.000 zelenih novčanica. 8 jako dobrih razloga da popijete pivo posle ručka, i to odmah!

Printscreen

Početna cena prve kućne pivare biće 499 dolara, odnosno 300 funti, a uz aparat će se dobijati i jedan PikoPek - sirovina za funkcionisanje aparata. (Espreso.co.rs / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.