ČOVEK (54) DOBIO OTKAZ KAD JE DEVOJKA (25) S KOJOM SE DOPISIVALA POSLALA SLIKE NJEGOVOM ŠEFU: Haos u Metkoviću
Devojka, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ČOVEK (54) DOBIO OTKAZ KAD JE DEVOJKA (25) S KOJOM SE DOPISIVALA POSLALA SLIKE NJEGOVOM ŠEFU: Haos u Metkoviću

Kada nije pristao na iznudu, poslala je fotografije njegovom poslodavcu, što je na kraju dovelo do njegovog otkaza

Objavljeno:

Policijski službenici iz Metkovića uhapsili su i krivično prijavili 25-godišnju ženu zbog niza krivičnih dela, a to su pokušaji iznude, nametljivo ponašanje i lažno prijavljivanje na štetu tri osobe.

Nakon što su se ukupno četiri osobe postrojile, policija je sprovela kriminalističku istragu nad 25-godišnjakom. U razgovoru sa njenim žrtvama, koje su svoje tvrdnje potkrepile dokazima, utvrđeno je da je osumnjičena pokušavala da iznudi 54-godišnjeg muškarca sa kojim je bila u kontaktu od početka maja ove godine.

Njih dvoje su razmenili poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja, nakon čega je mlada zavodnica zatražila novac od muškarca srednjih godina u zamenu za ćutanje. Konkretno, zapretila je da će objaviti njihovu vatrenu komunikaciju, ali zavedeni muškarac nije pristao na iznudu pa ga je prosledila medijima, kao i njegovom poslodavcu koji je otpustio 54-godišnjaka.

Policija je, dalje istražujući, otkrila da je 25-godišnjakinja od juna do avgusta ove godine, preko lažnih profila na društvenim mrežama i lažnih imejlova, uspostavila neželjene kontakte sa 30-godišnjakinjom koju je javno klevetala. Ona je takođe ciljala istu tridesetogodišnju metu zbog ucene, mobinga i zlostavljanja drugih zaposlenih, i dotakla dno kada je prijavila ženu i supruga centru za socijalni rad tvrdeći da zlostavljaju decu.

Uhapšena žena će takođe odgovarati za lažno prijavljivanje zločina jer je prijavila 35-godišnjaka da nije postupio po njenoj navodnoj službenoj prijavi krivičnog dela za koju je saznala iz medijskih izveštaja.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.