VIDELA JE NEŠTO ČUDNO I UPALILA KAMERU: Nekoliko trenutaka kasnije uspela je da snimi nešto NEVEROVATNO (VIDEO)
Crni panter, Foto: Printscreen/Youtube

SLEDILA SE OD STRAHA

VIDELA JE NEŠTO ČUDNO I UPALILA KAMERU: Nekoliko trenutaka kasnije uspela je da snimi nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

„Uverena sam da to nije domaća mačka zbog svoje veličine, načina na koji se kreće i načina na koji joj je rep zakrivljen nadole“, rekla je Mišel.

Objavljeno: 11:35h

Britanka Michelle Lee (36) veruje da je videla crnog pantera u blizini svoje kuće u Empinghamu. Snimak je nastao slučajno u utorak dok su ona i njen sin gledali slepe miševe sa prozora kuće.

Videla je nešto čudno i uzela mobilni telefon i počela da snima. - Zumirajte kamerom da vidite o čemu se radi. Bila je to ogromna mačka. Nisam mogla da verujem šta vidim “, rekla je. Misli da ne bi videla mačku normalne veličine budući da je na velikoj udaljenosti od kuće do mesta gde je zver fotografisana, pa je ubeđena da se radi o crnom panteru. - Nikada nisam videla ništa slično. Sećam se glasina o 'panteru iz Rutlanda' dok sam bila devojčica, ali nisam mogla ni da sanjam da je mogu videti sa prozora svoje kuće - rekla je Mišel.

Rekla je da se mačka kretala polako i oprezno. „Ubeđena sam da to nije domaća mačka zbog svoje veličine, načina na koji se kreće i načina na koji joj je rep zakrivljen nadole“, rekla je. Ovo nije prvi izveštaj građana o velikim mačkama u Rutlandu, ali i u obližnjim oblastima Northampton i Lincolnshire. Bilo je nekoliko izveštaja, a još 1998. godine na farmi u blizini Gainsborougha pronađena su dva otiska velikih šapa, a veštak je rekao da je moguće da se radi o pumi ili risu.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.