3 PUTA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT, IZNELA JE SVOJE ISKUSTVO: Prošla je kroz PAKAO, a videla je ovo
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok

katastrofa

3 PUTA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT, IZNELA JE SVOJE ISKUSTVO: Prošla je kroz PAKAO, a videla je ovo

Rejčel Bojl rekla je u svom TikTok videu da je patila od retkog poremećaja zvanog SVT (supraventrikularna tahikardija) zbog kog je nekoliko puta umrla i vratila se u život

Objavljeno:

Devojka tvrdi da je tri puta doživela kliničku smrt, pa opisala svoje iskustvo.

Rejčel Bojl rekla je u svom TikTok videu da je patila od retkog poremećaja zvanog SVT (supraventrikularna tahikardija) zbog kog je nekoliko puta umrla i vratila se u život.

- O moj Bože. Zapravo sam tri puta umrla. Imala sam redak srčani poremećaj zvani SVT koji je bilo jako teško lečiti. Jednom sam doživela napad, puls mi je porastao na oko 230 otkucaja u minuti. Moje telo nije moglo da se nosi sa tim i srce mi je jednostavno stalo - rekla je Rejčel u TikToku.

- Kunem se da se ovo dogodilo. Osećala sam se kao da sam van svoga tela. Videla sam samo jarku belu svetlost i svoje telo. Vreme se kretalo jako, jako sporo. Kao da sam se usporeno kretala prema svetlu. Onda sam odjednom mogla da vidim sebe, kao da gledam dole na svoje telo, i razmišljala sam kako je ovo sve ludo. Sećam se svega tako jasno, isto se dogodilo i sledeći put kada sam umrla tokom operacije srca. To je stvarno čudan, ali lep osećaj. Zbog toga se osećam malo bolje oko umiranja - dodala je.

Mnogi joj korisnici nisu verovali i smatrali su kako je to osećala zbog anestezije ili nedostatka kiseonika, ali Rejčel kaže da je to sve već čula od drugih skeptika.

@rachboylex

#stitch with @eternal.esoterist tw death :

♬ Gallowdance - Lebanon Hanover

- Ista stvar mi se dogodila tri puta. Jednom dok sam bila na operacionom stolu, kada sam osećala kao da mi duša iskače iz tela. Mogla sam da se vidim iz ptičje perspektive, bila sam tačno iznad svoga tela. Videla sam ga na operacionom stolu i ničeg nije bilo oko mene, ni opreme ni hirurga, samo moje telo - objasnila je u komentarima i dodala da se uvek osećala "spokojno, mirno i magično".

Bonus video:

01:40

IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! Radno iskustvo nije neophodno, a najviše posla ima u OVIM OBLASTIMA!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.