UZNEMIRUJUĆE: Devojci podmetnuli koktel DROGU, ono što je usledilo nakon toga je, u najmanju ruku, STRAVIČNO
Koktel droga potpuno paralizovala devojku, Foto: Printscreen/facebook

šokantno

UZNEMIRUJUĆE: Devojci podmetnuli koktel DROGU, ono što je usledilo nakon toga je, u najmanju ruku, STRAVIČNO

"Gledala sam je i pomislila što su joj to dali, nikada nisam videla tako nešto. Bila je sva u grču", rekla je majka i ispričala da lekari sumnjaju na koktel droga - za paraliziranje i za nesvesticu

Objavljeno:

Millie Taplin, 18-godišnjakinja iz Essexa, provodila se s prijateljicama u noćnom klubu Moo Moo kada joj je prišao muškarac i ponudio da je časti pićem. Pristala je, on joj je pružio čašu i rekao da proba sadržaj, a nakon par gutljaja rekla je da joj nije ukusno jer je prejako.

Prošlo je nekoliko minuta, a Millie se počela osećati loše. Znala je da nije pijana, da je nešto drugo u pitanju. Ubrzo više nije mogla videti, hodati niti govoriti.

"Nisam osećala ruke, znala sam da nešto nije uredu. Pokušala sam govoriti, ali nisam mogla sklopiti jednu rečenicu, samo sam mrmljala nešto", rekla je za lokalnu televiziju. Prijateljice su brzo nazvale njenu stariju sestru koja ju je odvezla na hitnu, a ondje je stigla i majka koja je kamerom zabeležila u kakvom je stanju devojka.

Uznemirujući snimak na kojoj se vidi kako se Millie grči cijelo telo, majka je objavila na Facebooku kako bi osvestila druge ljude koliko je opasno uzimati piće od nepoznatih ljudi u klubu.

"Gledala sam je i pomislila što su joj to dali, nikada nisam videla tako nešto. Bila je sva u grču", rekla je majka i ispričala da lekari sumnjaju na koktel droga - za paraliziranje i za nesvesticu.

"Najgori deo mi je što je ona bila svesna svega samo joj je telo bilo zamrznuto."

Na sreću, devojka se oporavila od svega, a o slučaju obaveštena je i policija kao i noćni klub u kojem se sve dogodilo, prenosi UNILAD.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.