ZA 1 MINUT OLJUŠTI SE ČAK 8 KROMPIRA: Genijalan trik, vaš život će upravo postati LAKŠI! (VIDEO)
Ljuštenje krompira, Foto: Printscreen Youtube / Foody Tube

TRIK

ZA 1 MINUT OLJUŠTI SE ČAK 8 KROMPIRA: Genijalan trik, vaš život će upravo postati LAKŠI! (VIDEO)

Jedna od caka koja je postala viralna na TikToku jeste trik za najbrže ljuštenje krompira koji je podelio bloger-kuvar po imenu Soni Harel

Objavljeno:

Kada je reč o aktivnostima u kuhinji, svaka domaćica ima neki svoj ustaljeni metod rada. Bilo da se radi o pralju sudova, kuvanju ili pripremanju namirnica. Na kraju krajeva, sve je stvar ličnog izbora, ali ono što je važno jeste ušteda vremena.

Društvena mreža TikTok postala je nepregledna riznica korisnih saveta za domaćinstvo gde mnogobrojni korisnici dele svoje trikove koji su od velike pomoći u kući.

A jedna od caka koja je postala viralna na TikToku jeste trik za najbrže ljuštenje krompira koji je podelio bloger-kuvar po imenu Soni Harel. Kada vidite o čemu je reč, više nikada nećete skidati koru na stari način.

A štos je u viljušci. Potrebno je da je zabodete u krompir i zatim brzim pokretima uklanjate koru "običnom" ljuštilicom za voće i povrće.

Uverite se i sami, trik je zaista genijalan!

Savet su probali mnogi na ovoj društvenoj mreži, a jedna korisnica se pohvalila da je na ovaj način oljuštila čak osam komada u minuti.

Bonus video:

24:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.05.2021.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.