NAJODVRATNIJI TREND NA PLANETI! Zašto bi ovo neko radio, pa to je da se ISPOVRAĆAŠ?!
Nipošto ne isprobavajte, Foto: Printscreen/Youtube

DA LI JE MOGUĆE?

NAJODVRATNIJI TREND NA PLANETI! Zašto bi ovo neko radio, pa to je da se ISPOVRAĆAŠ?!

Još uvek nije poznato što u sirovom mesu uzrokuje takozvani "haj" osećaj, ali pretpostavlja se da je stvar u nekoj od bakterija

Objavljeno:

Ljudi su počeli da praktikuju jedan novi, bizarni trend za koji lekari upozoravaju da ga nipošto ne isprobavate jer može biti zaista opasan.

Naime, u nedostatku izlazaka i provoda, mladi su otkrili novi opijat koji im, kako kažu, pomaže da se opuste - sirovo i pokvareno meso.

Ostave komad sirovog mesa nekoliko nedelja ili meseci u tegli, a konzumiraju ga jednom kada se pojavi plesni i sluz i kada se boja promeni u sivo-smeđu. Tvrde da od toga budu jako 'high' i da je bolje od drugih opijata. The Sun je razgovarao s doktorkom Sarom Jarvis koja je rekla da je trend opasan jer se mogu javiti opasne crevne viroze, povraćanje, proliv i dehidracija. Osim toga možete se zaraziti Salmonelom, Listeria ili E.coli bakterijama - svima onima koje se uništavaju termičkom obradom mesa.

Što god ona govorila, mladi po Tviteru pišu da im uopšte nije bilo loše i da je sirovo meso najbolji lek za depresiju.

"U teglama držim pileće meso, ostavim nekoliko nedelja u frižideru, a zatim pojedem. Budem haj istog trenutka", napisala je jedna osoba.

Još uvek nije poznato što u sirovom mesu uzrokuje takozvani "haj" osećaj, ali pretpostavlja se da je stvar u nekoj od bakterija.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.