SVAKI DAN JE RADIO 100 BURPIJA, I TRANSFORMISAO SE U FRAJERČINU! Šta je BURPI? E pa pogledajte (VIDEO)
Foto: Printscreen/Yotube

AUUUU!

SVAKI DAN JE RADIO 100 BURPIJA, I TRANSFORMISAO SE U FRAJERČINU! Šta je BURPI? E pa pogledajte (VIDEO)

Čejs je počeo da oseća bol prvih nekoliko nedelja i brzo je radio na ispravljanju svoje tehnike.

Objavljeno: 16:33h

Kada je fitnes jutjuber Čejs Baron odlučio da izazove sebe da završi 3.000 "burpija" u stilu kros fit-a, nije imao na umu vremensko ograničenje, već je želeo da se fokusira na građenje navike.

Zato je sebi postavio za cilj da radi po 100 ponavljanja svakog dana, tokom 30 dana. „Cilj nije da se prezasitite“, kaže on u video zapisu. "Cilj je da se radi svaki dan. Manje intenziteta, više doslednosti, više ciklusa rasta."

Čejs je počeo da oseća bol prvih nekoliko nedelja i brzo je radio na ispravljanju svoje tehnike.

Čejs Baron
foto: youtubescreen

„Jednom kada sam se obratio svojoj formi, stanje mirovanja postalo je normalno“, kaže on, dodajući da mu je rad sa "burpi tehnikom" omogućio da se oseća energičnije. „Animirao sam se malo više nego obično, već dugo sam radio treninge u teretani, a kada radite veliki pokret poput ovog koji uključuje celo telo i podiže vas sa poda, jednostavno hodate okolo osećajući se sigurnije nego da radite samo izolovani uvoj. "

U svoj jutarnji raspored ugradio je 100 "burpija", zajedno sa kafom i šetanjem psa. Međutim, bilo je dana kada je prespavao, pa bi onda u pauzi za ručak na poslu izdvojio vreme za 100 ponavljanja. Takođe je otkrio da mu je ponavljanje pomoglo da utvrdi optimalne uslove za svakodnevno vežbanje.

Čejs Baron
foto: youtubescreen

„Kada svakodnevno radite istu stvar na gotovo isti način, shvatite kako ti mali faktori životnog stila na dubok način utiču na vaše performanse“, kaže on. "Bilo je dana da sam popio kafu pre nego što sam odradio ponavljanja, dana kada nisam. Bilo je dana kada sam ostajao do kasno sa prijateljima, a to su bili najgori dani ... Ne samo da način života utiče na vaše performanse, već takođe utiče na puls u mirovanju “.

Čejs Baron
foto: youtubescreen

Iako je prirodno sklon opsesiji praćenja njegovog učinka, Čejs priznaje da može biti oslobađajuće zaboraviti na brojeve. Za izazov se oslanjao na svoj Fitbit, ali onda je pukao, pa je morao da napreduje bez predavanja svih podataka.

„Zaista, jednostavno sam to morao da učinim“, kaže on. "Nije stvar u brojkama. Najveća briga je kako se osećate." Takođe je naučio blagodati HIIT vežbi kao brzog i efikasnog načina vežbanja.

"Ljudi u teretani bi gledali na to kao„ to je ludo, ne mogu da verujem da to radite ", pa bi sat vremena skakali na traci. U međuvremenu sam izašao za 15 minuta." Svoj lični pristup vežbanju opisuje kao: „Radite manje, sa namerom“.

"Posle nekog vremena to je nekako postala meditacija. Posle nekog vremena, prestao sam da slušam muziku", kaže on. „Upravo sam se pojavio i to sam bio samo ja, i moj dah, i moj pokret, i ova unutrašnja mantra koja je upravo govorila„ padnite dole, vratite se gore “.“

Pogledajte kako se radi "burpi" vežba:

(Espreso/Mens health.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.