SKANDALI NE PRESTAJU DA SE NIŽU! Polusestra Megan Markl ne prestaje da šokira: Ona i Hari će završiti razvodom!
Foto: Profimedia

SVE OTKRILA

SKANDALI NE PRESTAJU DA SE NIŽU! Polusestra Megan Markl ne prestaje da šokira: Ona i Hari će završiti razvodom!

Ona im je preporučila bračno savetovanje i krajevsku turneju na kojoj će svoma ispričati koga su ošeteti nakon intervjua sa Oprom Vinfri

Objavljeno:

Samanta Markl, polusestra vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, tvrdi da su princ Hari i njena polusestra pred razvodom i da je pitanje vremena kada će se to dogoditi.

Ona im je preporučila bračno savetovanje i krajevsku turneju na kojoj će svoma ispričati koga su ošeteti nakon intervjua sa Oprom Vinfri.

- Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savetovanje i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koga su oštetili tokom ove dve godine svoje igre - rekla je Samanta.

Samanta nema nikakav odnos sa Megan i princem Harijem, oni ne komuniciraju, ali ona javno govori o njima. Iako nikada nije upoznala nikog iz kraljevske porodice, TMZ navodi da je Samanta samozvani stručnjak za Dvor u odnose među njenim članovima

Ona inače ne živi na Floridi, ali rednovo daje izvaje medijima i o kraljevskoj porodici piše na društvenim mrežama. Ona stalno objavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe u uvrede, a u poslednjoj objavi tvrdi da je Hrai shvatio da njegov brak sa Megan nikuda ne vodi.

Inače, Samanta je nakon intervjua Megan i Harija sa Oprom, priznala da ne oseća empatiju prema polusestri koja je rekla da je tokom prve trudnoće razmišljala o samoubistvu, ona je takođe optužila vojvotkinju da je "svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude kao da su krpa za sudove".

Megan je u pomenutom intervjuu rekla da Samantu nije videla skoro 20 goidna, a Samanta tvrdi da Megan boluje od narcosoidnog poremećaja ličnosti

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.