LEKARI SU ME POSLE POROĐAJA PREVIŠE UŠILI, SAD NE MOGU DA IMAM S*KS! Potresna ispovest mlade mame
Ebi Hemonds, Foto: Facebook

ispovest

LEKARI SU ME POSLE POROĐAJA PREVIŠE UŠILI, SAD NE MOGU DA IMAM S*KS! Potresna ispovest mlade mame

Počeo sam da mislim da nešto nije u redu sa mnom, a seks je bio bolan. Prvo nisam mogla da se opustim, ali kasnije sam shvatila da je to nešto drugo - rekla je.

Objavljeno:

Ebi Hemonds (25) rodila je svoje prvo dete u septembru 2016. godine. Osećala se dobro kad je izašla iz bolnice, ali nekoliko nedelja kasnije videla je da nešto nije u redu.

Seks je postao nemoguć i ona više nije mogla da koristi tampon.

Tek kasnije, nakon posete specijaliste, Ebi je saznala da su je lekari previše zašili nakon porođaja.

- Počeo sam da mislim da nešto nije u redu sa mnom, a seks je bio bolan. Prvo nisam mogla da se opustim, ali kasnije sam shvatila da je to nešto drugo - rekla je.

Dve godine nakon što su rodili ćerku, Ebi i njen partner želeli su da dobiju još jedno dete.

- Moj partner je zaista dobar, ali ovo je opteretilo našu vezu. Kada smo ponovo počeli da radimo na detetu, krvarila bih tokom seksa - rekla je, dodajući da je potom otišla kod lekara koji su rekli da ne vide ništa loše i uputila je na ginekologa.

Porodični lekar joj je rekao da će na pregled morati da sačeka dve nedelje. Tek nakon osam nedelja, Ebi je upućena kod ginekologa koji ju je stavio na listu za operaciju.

Bila je na listi čekanja skoro četiri meseca kada je odlučila da pozove bolnicu i zatraži operaciju, a zatim su je obavestili da će sačekati najmanje tri meseca. U januaru 2020. ponovo je pozvala odeljenje, ali joj je ponovo rečeno isto.

Ebi je rekla da nije bila uporna da nije znala kada će doći na operaciju. Posle operacije rekla je da se osećala neverovatno.

- Toliko se toga promenilo u mojoj vezi, a i moje samopoštovanje je masovno poraslo. Oporavak je trajao otprilike tri dana. Vratila sam se u normalu i od tada nisam imala više problema - zaključila je Ebi, a piše The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.