MLADA BESKUĆNICA JE MESECIMA TRAŽILA POSAO: Snimljena je njena reakcija kada ga je NAPOKON NAŠLA (VIDEO)
Beskućnica koja je pronašla posao, Foto: Printscreen

VAŽAN DAN

MLADA BESKUĆNICA JE MESECIMA TRAŽILA POSAO: Snimljena je njena reakcija kada ga je NAPOKON NAŠLA (VIDEO)

Ovaj snimak postao je viralan sa 1,2 miliona pregleda na Instagramu i 1,5 miliona pregleda na TikToku

Objavljeno:

Društvenim mrežama širi se dirljivi snimak nadzornih kamera na kom vidimo devojku koja pleše od sreće nakon što je dobila posao.

Kayallah Jones (21) postala je miljenica interneta nakon što je proslavila važan događaj na parkingu ispred restorana u kojem je dobila posao. Prvo se osvrnula oko sebe, a kada se uverila da je niko ne vidi počela je uzbuđeno da pleše, da bi na kraju nonšalantno odšetala kao da se ništa nije dogodilo.

Devojka je beskućnica dve godine, a traženje posla otežala joj je pandemija koronavirusa tikom koje je nekoliko puta dobila otkaz.

Vlasnica restorana objasnila je da je zaposlila Jones jer je imala sjajnu energiju i pozitivnost koja je obasjala prostoriju. Nakon što je videla njen ples na nadzornim kamerama nazvala je devojku.

- Rekla sam joj da ću je zaposliti i da sam videla njen srećni ples pa da može da nastavi da pleše. Vrištala mi je na telefon i to je bio prekrasan trenutak za nas obe - rekla je Dakara Spence.

Nakon poziva objavila je video na društvenim mrežama. Ubrzo je postao viralan sa 1,2 miliona pregleda na Instagramu i 1,5 miliona pregleda na TikToku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.