POLICAJCI PARKIRALI VOZILA U OBLIKU SRCA: Ovo se krije iza njihovog DIRLJIVOG POTEZA!
ilustracija, Foto: Facebook Printscreen

lep gest

POLICAJCI PARKIRALI VOZILA U OBLIKU SRCA: Ovo se krije iza njihovog DIRLJIVOG POTEZA!

Jako lep gest policije u čast zdravstvenih radnika

Objavljeno:

U posebnu počast zdravstvenim radnicima koji se još uvek nalaze u rovovima koji se bore protiv koronavirusa, policijska uprava Fort Miers-a na Floridi parkirala je policijske krstare u obliku srca.

Policajci su stali u sred srca, stvoreno od 14 patrolnih vozila sa treperenim crvenim i plavim lampicama, držeći slova kako bi se pisalo: FMPD HVALA VAM. Lekari i medicinske sestre mogli su videti prizor s prozora iznad. Policijska uprava Fort Miers-a objavila je na Facebooku tri vazdušna pucnja sa dana i napisala:

„Cenimo svakog od marljivih medicinskih radnika i želeli smo da jednostavno kažemo„ Hvala. “

Oficir Kristin Capuzzi izmislio je tu ideju u razgovoru sa svojim poručnikom iz flote i regrutovanim oficirima koji su bili voljni da volontiraju. Planirali su da stvore srce tokom promene smene u bolnici, kako bi iznenadili što je moguće više članova osoblja.

"To je poput naše bolnice u rodnom gradu ... Želeli smo na lep način da zahvalimo našim zdravstvenim radnicima", objasnio je Capuzzi.

"Mogli biste samo reći da privlačimo njihovu pažnju", rekao je Capuzzi. „Neke od sestara su ulazile u svoje automobile suznih očiju i dolazile su da se slikaju. Bilo je zaista lepo. "

Florida je prijavila najmanje 27.869 potvrđenih slučajeva COVID-19 sa 867 smrtnih slučajeva. Od subote, Lee Health je imao 79 pacijenata sa COVID-19 na lečenju proširenim kroz mrežu bolnica. 165 zaposlenih u zdravstvenom sistemu u nekom je trenutku pod karantinom, a 30 članova osoblja koji su bili izloženi virusu na poslu testirali su pozitivnost na COVID-19.

Lekari, medicinske sestre i ostali zaposleni u bolnici zaista stavljaju svoj život na red kada se svakodnevno pojavljuju na poslu. Zaslužili su svu zahvalnost koju možemo dati.

Nije iznenađenje što je na Facebook stranici policijske uprave Fort Miers-a o njihovom epskom gestu stiglo puno pozitivnih odgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.