14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)
Foto: AP

Izgled definitivno ume da prevari!

14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)

Izgedaju očaravajuće (osim one u Indiji), ali ćete razmisliti da li ćete ih posetiti kada saznate šta sve vreba na njima i oko njih!
Objavljeno: 00:04h

4. Plaža Čaopeti (Chowpatty Beach), Indija Ovu plažu u Mumbajiju prati reputacija jedne od najzagađenijih plaža na svetu.

More je prepuno fekalija i smeća, a kupanje u takvoj vodi često prouzrokuje razne bakterijske bolesti naročito kod male dece. 5. Okrug Volusija (Volusia County), Florida, SAD Prema podacima Međunarodne baze podataka napada morskih pasa (International Shark Attack File), više napada se dogodilo na obali Volusije nego u čitavoj Južnoj Africi. Ukupno 235 napada od 1882. godine.

Ajkule, međutim, nisu jedina opasnost, pošto je šansa da vas udari munja je veća nego bilo gde u Severnoj Americi. Između 1997. i 2006. godine zabeležen je 71 smrtni slučaj prouzrokovan munjama.

6. Kejp Taun (Cape Town Beach), Južnoafrička Republika Ako dođete na ovu najpoznatiju južnoafričku plažu i primetite da niko osim vas na njoj nije raširio peškir, nemojte da se začudite zbog toga.

Ako vodi ne vidite ni jednog lokalca - to je zato što oni znaju da se u vodi plivaju smrtonosni morski psi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.