Dečak je puštao kosu dve godine kako bi pomogao bolesnoj deci, a sada se bori za život (FOTO) (VIDEO)

ružna igra sudbine

Dečak je puštao kosu dve godine kako bi pomogao bolesnoj deci, a sada se bori za život (FOTO) (VIDEO)

Nakon što su ga roditelji odveli u bolnicu ustanovljeno je da ima čvorić u desnom kuku, a kasnije mu je dijagnostikovan rast tumora na karličnoj kosti
Objavljeno: 11:48h

Njegova priča je, igrom sudbine, poprimila potpuno drugačiji tok, ali kao pravi borac on nastavlja dalje. Mali Vini Desatel, iz Kalifornije, je dve godine puštao kosu kako bi mogao da je proda i pomogne deci oboleloj od raka. Međutim, jednog da je došao kući iz škole sa bolom u nozi. Video koji je istopio 2 miliona srca: Odveo je autističnog sina na koncert omiljenog benda (VIDEO) Iako su deca zadirkivala zbog duge kose, on je istrajao u svojoj humanoj nameri, a sada se i sam suočava sa teškom bolešću. Nakon što su ga roditelji odveli u bolnicu ustanovljeno je da ima čvorić u desnom kuku, a kasnije mu je dijagnostikovan rast tumora na karličnoj kosti. On ima 4 stadijum raka, a situacija se dodatno zakomplikovala kada su ga primili zbog otečenog oka. Najpre se mislilo da se radi o alergiji, ali nažalost ustanovljeno je da se pojavio tumor oko oka i na obrazu.

Facebook
Njegovi roditelji su se zabrinuli da su dve različite izrasline povezane, a doktori su se nakon analiza složili sa njima. I sam Vini, iako ima samo šest godina, pokušava da shvati svoju dijagnozu i stanje u kom se nalazi. Srećan je jer je uspeo da pomogne velikom broju dece koja se suočavaju sa teškom bolešću.
GoFundMe
Njega su mnogo puta zadirkivali zbog duge kose i mislili da je devojčica, ali on nije odustajao želeo je da pomogne. Njegov otac Džejson je ratni veteran, a mama Amanda će se uskoro poroditi. Sada im predstoji teška borba i odlazak na analize, a baka i deka su pokrenuli stranicu GoFundMe kako bi prikupili novac za njegovo lečenje.
GoFundMe
Oni su na stranici napisali da je on dete velikog srca i da nijedno dete na svetu ne treba da se suočava sa ovakvom bolešću.
GoFundMe
Pogledajte njegovu priču: (Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.