NAKON 6 GODINA MUČENJA DOBILI ĆERKU, PA JE IZGUBILI NA JEZIV NAČIN: Dadilja joj je uradila nešto NAJGORE IKAD
Malena Zaria (2) je umrla, Foto: Facebook printscreen

noćna mora

NAKON 6 GODINA MUČENJA DOBILI ĆERKU, PA JE IZGUBILI NA JEZIV NAČIN: Dadilja joj je uradila nešto NAJGORE IKAD

Žena koja ju je trebala odvesti u vrtić, dadilja Tami Bruks (40), navodno je to zaboravila

Objavljeno:

Dvogodišnja devojčica koju su roditelji dobili nakon preživljenih šest spontanih pobačaja preminula je nakon što je dadilja zaboravila da je odvede u vrtić, ostavila u automobilu i otišla na posao.

Dvogodišnja Zaria Hašeme umrla je 17. septembra, nakon što je provela sate u automobilu, dok su napolju bila 32 stepena.

Žena koja ju je trebala odvesti u vrtić, dadilja Tami Bruks (40), navodno je to zaboravila. Odvezla se na posao i ostavila ju je u automobilu.

Roditelji Demi Petrovski i Zakari Hašeme iz Hobsa u Novom Meksiku su slomljeni.

- Ovakvu bol ne bih poželela najgorem neprijatelju. Imala sam šest pobačaja dok nisam dobila Zariu, sećam se koliko sam svaki dan molila da se dogodi to čudo - ispričala je Demi za lokalne medije.

Ona je suprugu telefonski javila strašnu vest.

- Čuo sam kako Demi vrišti s druge strane slušalice o tome da je Zaria mrtva. Nagazio sam na kočnice i stao. Mislim, možeš zaboraviti da poneseš olovku, ali malo je teško zaboraviti dete u automobilu - kaže on.

Tami Buks optužena je za napuštanje deteta, zbog čega je devojčica umrla i sada je u pritvoru okruga Hobs, dok ovih dana ne bude sprovedena na sud. Istražiteljima je rekla kako nije primetila da je dete na zadnjem sedištu dok posle podne nije krenula u banku.

Zarijini roditelji, pak, sada upozoravaju ljude da vode računa o tome, a prolaznike da obrate pažnju na to vide li dete samo u automobilu, kako traži pomoć.

- Svakako pomozite - poručuje Demi.

Dodaje kako bi vrtići i slični centri za čuvanje dece, ako se ono ne pojavi u vrtiću bez najave, trebalo da kontaktiraju roditelje da provere u čemu je problem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.