OTROVNE SU, BACITE IH ODMAH: Njena ćerka je dobila UŽASNU ALERGIJU zbog nečega što jede većina dece!
Njena ćerka je dobila užasnu alergiju, Foto: Printscreen

PAZITE NA DECU

OTROVNE SU, BACITE IH ODMAH: Njena ćerka je dobila UŽASNU ALERGIJU zbog nečega što jede većina dece!

Opasnost vreba tamo gde se najmanje nadate

Objavljeno:

Na Fejsbuku se širi virtualni post mame koja želi da upozori ostale roditelje. Nakon što je njena ćerka imala alergijsku reakciju na popularne žitarice, želela je da informiše sve roditelje o štetnim hemikalijama koje se nalaze u dečjim grickalicama.

Kada je Misti Lin prvi put videla da se osip širi po dečjim nogama, bila je šokirana i nije imala pojma šta je to moglo prouzrokovati. Bila je uplašena da se mala Harper zarazila nečim otrovnim.

Njena ćerka Harper je samo probala popularne žitarice “Aplle Jacks” prvi put tog jutra. To je bio trenutak kad je Misti shvatila da su žitarice verovatno prouzrokovale osip.Tog trenutka je odlučila da uradi neka istraživanja na ovim žitaricama i ono što je otkrila šokiralo ju je.

Zabrinuta mama je napisala “Morala sam da Harper danas odvedem doktoru. Nisam imala pojma od čega je dobila osip dok mi Stiv nije rekao da je tog jutra prvi put jela žitarice. Jadna devojčica! Uradila sam neka dodatna istraživanja o tome i evo šta sam otkrila. “Apple Jacks” žitarice imaju najpopularnije hranjive boje koje prouzrokuju promene ponašanja kod dece: njihova koža poprima žute i crvene fleke…

Misti je odlučila da upozori sve roditelje na opasne proizvode koji se mogu pronaći u marketima. Takođe je napisala: “Ove hranjive boje su sada nelegalne u Evropi, ali su dopuštene bez ikakvih problema u Americi”. Možda se neki roditelji neće obazirati na ovo upozorenje ali osip kod ove devojčice je jasan dokaz da žitarice sadrže hemijske i veštačke boje koje sigurno mogu prouzrokovati alergijske reakcije.”

Molim vas podelite ovo sa svim roditeljima koje poznajete. Ako mi ne progovorimo o ovim opasnim hranjivim bojama, ko će drugi ” zaključila je ona na kraju.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Aleksandar Nećak

(Espreso.co.rs / Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.