SAZNALA DA JE MUŽ VARA, PA ODLUČILA DA SE OBRAČUNA SA LJUBAVNICOM: Poslala joj je BRUTALNO iskreno pismo! (FOTO)
Žena iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila da pošalje iskreno pismo njegovoj ljubavnici, Foto: Profimedia

očajna

SAZNALA DA JE MUŽ VARA, PA ODLUČILA DA SE OBRAČUNA SA LJUBAVNICOM: Poslala joj je BRUTALNO iskreno pismo! (FOTO)

"Ne brini se, shvatićeš kad prestaneš da budeš ljubavnica i postaneš supruga" - piše u pismu ljubavnici

Objavljeno:

Žena iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila da pošalje iskreno pismo njegovoj ljubavnici.

- Draga Rošini, možda si iznenađena time što znam da imaš aferu sa mojim suprugom. Ne brini se, shvatićeš kad prestaneš da budeš ljubavnica i postaneš supruga - započela je ona pismo koje je objavaljeno u novinama Times of India.

- Iako te nisam upoznala uživo ili ti proveravala profile na društvenim mrežama (što sam lako mogla da uradim), već znam kako bi mogla da izgledaš - u ranim si dvadesetima, visoka sa zavidnom figurom i izgleda poput dame u nevolji. Ili bi mogla biti štreberka u 30-im sa "nemoj se igrati sa mnom" stavom. Ali to kako izgledaš teško da je bitno jer - primi ovaj savet od žene koja je videla sveta - nije sa tobom zbog izgleda. Tamo je samo jer mu je dosadno i jer se zabavlja s tobom - nastavila je ona.

- To je teško poverovati, zar ne? Da, i meni je trebalo neko vreme da se pomirim sa tim da on želi istraživati van okvira braka. Mislim da je i tebi zabavno. On je bogat i može biti šarmantan kad to poželi. I potpuno se mogu poistovetiti sa osećajem koji budi u tebi kad te obasipa skupim poklonima. Obe se slažemo da je šarmer. Ali ono što si propustila da shvatiš jeste da je taj šarmer otac dvoje dece i već je u ranim pedesetima. I voli ih više nego što voli sebe. I ja sam majka njegove dece i uvek ćemo biti povezani - piše u pismu.

- Kad smo kod mama, reći ću ti nešto o njegovoj. Iako ne živi s nama, ona je prva osoba kojoj se javlja svako jutro. Za tu njegovu naviku saznala sam tek kad smo se venčali. U braku smo više od 20 godina i još uvek mi nije lako da prihvatim da nisam jedina žena u njegovom životu. Sad kad si i ti tu, imaš tri druge žene sa kojima se moraš takmičiti - njegovu majku, ženu i ćerku. Dobro došla u porodicu i samo da znaš - njegova majka me i dalje mrzi i ti osećaji su obostrani. Ona mrzi svakoga ko ga voli, osim svojih unuka. Ne mogu da dočekam dan kad će saznati o novoj ženi u njegovom životu - napisala je supruga muževljevoj ljubavnici.

- Kao što sam rekla, on je u ranim pedesetima i samo je pitanje vremena kad će godine početi da ga sustižu. I ja sam sve sigurnija da će se pretvoriti u repliku svoje mame - u nezadovoljnog i čangrizavog starca sa probavnim problemima. Zvuči odvratno, zar ne? Treba samo da upoznaš njegovu majku da bi shvatila u šta si se uvalila - napisala je ona, a zatim se u daljem toku obraćanja bazirala na seksualni odnos.

Naime, ona je objasnila kako njihov seksualni život može potrajati maksimalno 10-15 godina, pa ju je pitala šta će onda da radi. Dodala je kako ne želi da sve otkrije u pismu i predložila je da nastave komunikaciju.

- Reći ću ti sve o divnom životu koji ćeš imati sa njim u slučaju da ja odlučim da ga ostavim, da te njegova mama prihvati i da on prestane da se brine za svoju decu.

S ljubavlju, žena tvog ljubavnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.