MONSTRUM OD ČOVEKA: Ostavio je svog ljubimca na ulici, a ono što je NESREĆNI PAS uradio slomiće vam SRCE (VIDEO)
Ostavio je psa na ulici, Foto: preentscreen/youtube

BEZOBRAZLUK!

MONSTRUM OD ČOVEKA: Ostavio je svog ljubimca na ulici, a ono što je NESREĆNI PAS uradio slomiće vam SRCE (VIDEO)

Veterinarsko osoblje psu je dalo ime Snup i u dobrom je stanju

Objavljeno:

Kamera za video nadzor zabeležila je jedan srceparajući trenutak kada je anonimni muškarac pustio psa iz automobila, nakon čega ga je na prevaru i ostavio na ulici.

Sigurnosne kamere na jednoj kući u engleskom gradu Stouk na Trentu, snimile su momenat kada je vozač zaustavio automobil i iz njega izbacio na ulicu izbacio psa, zajedno sa njegovom korpom za ležanje.

- Videti tog jadnog psa kako skače po automobilu slama srce. Ne mogu da verujem da neko tako nešto može da uradi, rekla je Natali Perhovski iz udruženja za zaštitu životinja RSPCA.

Ovo udruženje je pokrenulo i istragu o nesavesnom vlasniku psa.

- Veterinari su skenirali mikročip i ušli smo u trag prethodna dva vlasnika u okrugu, ali ne verujemo da su oni trenutni vlasnici psa pa nisu ni odgovorni za njegovo napuštanje-rekla je ona.

Veterinarsko osoblje psu je dalo ime Snup i u dobrom je stanju. Ima oko dve godine, a već je promenio tri vlasnika i sad čeka nove.

Tužna priča proširila se internetom i izazvala različite reakcije, od tuge do besa, a svi zajedno su imali isto mišljenje, ovako se definitivno ne postupa prema nekome ko te voli.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.