SINE, ZAR OPET U ČARAPU?! Majka je uhvatila momka dok je radio - znate već šta! Sprdnja na njegov račun je postala svetski trend! (FOTO) (FOTO)
Foto: Twitter

pa hit!

SINE, ZAR OPET U ČARAPU?! Majka je uhvatila momka dok je radio - znate već šta! Sprdnja na njegov račun je postala svetski trend! (FOTO) (FOTO)

20-godišnjak je za u razgovoru za Ladbible potvrdio da mu ovo nije prvi put da mu majka pronalazi čarape sa takvim "sadržajem"

Objavljeno: 10:31h

Neke stvari jednostavno ne želite da vaši roditelji ikad vide ili čuju, a razgovor o seksu ili bilo čemu što ima veze sa njim već pri samom pomenu stvara nelagodu većini ljudi.

Zamislite onda kako je bilo 20-godišnjaku iz Škotske kad ga je majka preko poruke obavestila da je našla čarapu u koju je ejakulirao.

Laklan Brad je bio na poslu kad mu je majka poslala poruku i obavestila ga o onome što je pronašla.

- Upravo sam opet pronašla čarapu u koju si ejakulirao, Laklane. Imamo pastu za večeru - napisala je nesrećna žena u poruci pokazavši da nije nimalo ljuta zbog pronađene čarape.

20-godišnjak je za u razgovoru za Ladbible potvrdio da mu ovo nije prvi put da mu majka pronalazi čarape sa takvim "sadržajem".

- Nisam mogao da verujem kad mi je poslala poruku, ali bilo mi je drago da čujem da imamo pastu za večeru, rekao je mladić i dodao kako u čarapu nije ejakulirao već se njom obrisao jer nije imao maramice.

(Espreso.r / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.