NEMOJ DA UMREŠ, SVE ĆE BITI U REDU: Farmer je tiho šapnuo svojoj KOBILI koja se borila za život, a onda se desilo PRAVO ČUDO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion

neverovatno

NEMOJ DA UMREŠ, SVE ĆE BITI U REDU: Farmer je tiho šapnuo svojoj KOBILI koja se borila za život, a onda se desilo PRAVO ČUDO! (VIDEO)

Njegova voljena kobila, Sloboda, našla se u kanalu za popravku automobila i tu ostala zaglavljena

Objavljeno:

Kada se farmer Marek Slodkovski vratio na svoje imanje u Poljskoj, sačekao ga je stravičan prizor!

Njegova voljena kobila, Sloboda, se našla u kanalu za popravku automobila i tu ostala zaglavljena. Kako bi joj pomogao da izađe, farmer je nabacao seno ne bi li se kobila popela i izašla iz rupe. Međutim, taj pokušaj je bio bezuspešan! Ali to nije bilo ono najgore…

Njeno stanje drastično se pogoršalo i Marek je bio prinuđen da zove vatrogasce. Kada su stigli, dugačkim kanapima i sajlama pokušavali su da izvuku kobilu. Ali, ni ovo nije uspelo, a Sloboda je postala veoma iscrpljena i umorna, jer je već nekoliko sati zaglavnjena unutra.

U svom tom beznađu, Marek je čučnuo pored Slobode i na uvo joj šapnuo:

”Nemoj da umreš… Sve će biti u redu!” Tada se dogodilo čudo!

Kobila Sloboda kao da je odjednom dobila ogroman nalet snage, koji joj je omogućio da se bori za život.

Nakon dugih 12 sati, Sloboda je napokon izašla iz rupe. Jednostavno morate da pogledate video snimljen GoPro kamerom i shvatite kako je uspela!

BONUS VIDEO: ON JE MAŠINA ZA UBIJANJE, ALI MOŽE LI DA SAVLADA KORNJAČU? Aligator pokušava na 1001 način da joj uništi oklop, ali ona je "tvrd orah"!

(Espreso.co.rs/Viraler.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.