NE MOŽE DA DOKAŽE SUDU DA JE ŽIV: Konstantinu je žena zagorčala život, PROGLAŠEN JE MRTVIM I NIKO NE REAGUJE (VIDEO)
Nije uspeo da ubedi sud da je živ, Foto: Printscreen/Youtube

kako je to moguće?

NE MOŽE DA DOKAŽE SUDU DA JE ŽIV: Konstantinu je žena zagorčala život, PROGLAŠEN JE MRTVIM I NIKO NE REAGUJE (VIDEO)

– Pošto je moj slučaj izašao u javnost, advokat mi je ponudio besplatnu pomoć s tim slučajem pošto nemam novac – rekao je Reliu sada za Asošiejted pres

Objavljeno: 20:27h

Rumun Konstantin Reliu, koji nije uspeo da ubedi sud da je živ pošto ga je supruga proglasila mrtvim, pokrenuo je novi proces da poništi svoju smrtovnicu.

Reliu je u petak rekao da je podneo žalbu za poništavanje smrtovnice izdate 2013. On je takođe podneo tužbu za povraćaj sredstava od svoje supruge Iane Konstantin.

Sud u Rumuniji sredinom marta odbacio je njegovu tvrdnju da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom.

– Pošto je moj slučaj izašao u javnost, advokat mi je ponudio besplatnu pomoć s tim slučajem pošto nemam novac – rekao je Reliu sada za Asošiejted pres.

Reliu je otišao u Tursku da radi 1992. posle čega je izgubio kontakt s porodicom. Njegova supruga, pošto nije čula nikakve vesti o njemu, dobila je smrtovnicu 2016. godine.

Bonus video:

DA VAM SRCE PUKNE: Kada vidite kako majka peva svom teško bolesnom sinu, nećete moći da zaustavite suze!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.