UŠLA JE NA INSTAGRAM I VIDELA FOTOGRAFIJU AUTOPUTA: Istog trenutka je odlučila da ostavi svog muža! (FOTO)
Foto: print screen instagram

uhvatila ga na delu

UŠLA JE NA INSTAGRAM I VIDELA FOTOGRAFIJU AUTOPUTA: Istog trenutka je odlučila da ostavi svog muža! (FOTO)

Žena u Rusiji ostavila je supruga nakon što je na Instagramu druge žene videla fotografiju...

Objavljeno: 16:48h

ZASPALA NA KONCERTU KLASIČNE MUZIKE, PA SE PROBUDILA UZ VRISAK: Njen BLAM nasmejao je sve u sali, pa i orkestar! (VIDEO)

Julija Agranovič, bivša manekenka, pronašla je na Instagramu fotografiju s prozora spavaće sobe stana u kom je živela sa suprugom. Fotografiju je objavila jedna od njegovih ljubavnica...

Žena u Rusiji ostavila je supruga nakon što je na Instagramu druge žene videla fotografiju i na njoj prepoznala pogled s prozora njihove spavaće sobe.

Julija Agranovič, bivša manekenka koja radi u ordinaciji dentalne medicine u Sankt Petersburgu, jedno jutro je gledala Instagram i videla je fotografiju koju je objavila izvesna Vlada Abramovič.

foto: printscreen facebook / Nazar Grynko

Vlada je objavila fotografiju s prozora spavaće sobe stana u kom su živeli Julija i njen muž. Julija je prošla kroz galeriju Vladinih fotografija i na nekima videla i svog supruga Nazara. Julija je Nazaru pokazala fotografije.

- Nisam ništa posebno tražila. Kao i svaki drugi čovjek u 21. veku počela sam dan gledanjem Instagrama. I odjednom sam videla tu fotografiju. Pregledala sam profil te žene i otkrila još vrlo zanimljivih fotografija.

Ispod fotografije je napisala komentar: Predivan pogled iz spavaće sobe mene i mog supruga.

foto: print screen instagram

Nazar je poricao preljubu i Juliju je uveravao da je pozvao prijatelje na zabavu u stan dok je ona bila na putu. Tvrdio je da je Vlada devojka jednog njegovog prijatelja i da je ona onda uslikala fotografije. Juliji je bilo sumnjivo da su gosti pili piće u spavaćoj sobi, a ne u kuhinji.

Vlada je nakon toga profil na Instagramu pretvorila u ‚‚privatni". Na drugoj društvenoj platformi rekla je da Nazar ima slobodnu volju i da više ne živimo u 18. veku pa da će se se ona seksati kada želi. Nazar joj je na kraju priznao neveru i to u više prilika s nekoliko žena.

foto: Print screen instagram / Yulia Agranovych

- Rekao mi je da je svima priznao da je oženjen i tvrdi da mi nikada nije bio mentalno neveran. Obožavam tu frazu - kaže Julija.

- Pronašla sam i druge žene s kojima je spavao. Bile su pristojnije nego Vlada. Neke su čak plakale na telefon i govorile da nisu znale da je Nazar oženjen - kaže Julija.

- Javile su mi se i druge žene koje su muževi varali i dale su mi potporu. Takvi ljudi, kao moj suprug, se nikada ne menjaju. Ako će naći ženu koja će ga prihvatiti takvog kakav je, neka im bude srećno. Meni je drago da sam sada saznala, a ne recimo kada bih ostala trudna ili sa 40 godina kada bismo već imali troje dece - kaže Julija.

foto: print screen instagram

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.